Help mee onze site te verbeteren!

Screen Shot 2017 12 25 at 13.49.55
De afgelopen periode is er tijd besteed aan kleine verbeteringen aan de website. Met name de zoekfunctie van de webshop is sterk verbeterd. Nu is het tijd om aandacht te besteden aan de voorkant van de website.

De vraag is echter wat willen we, welke behoeften liggen er bij de leden. Om daar inzicht in te krijgen hebben we al veel reacties op het forum gekregen en we beschikken over informatie van Google Analytics. Het is echter ook interessanto m te weten wat de leden ervan vinden. Om hierachter te komen hebben we een enquête opgesteld die op www.volvokv.nl/enquete is te vinden Vul de enquête in en maak kans op een prijs.

Graag willen wij jou uitnodigen om de enquête op de website in te vullen zodat wij voldoende inzicht krijgen wat de behoefte onder de leden is.

Er worden vijf waardebonnen uitgeloot ter waarde van € 50,- voor de Volvo Klassieker Onderdelenshop. Je logt in op de website met je gebruikersnaam (= lidnummer) en wachtwoord. Indien deze onbekend zijn kun je gebruik maken van de link wachtwoord of gebruikersnaam vergeten.

De enquête was te vinden op www.volvokv.nl/enquete. De enquête duurt maximaal vijf minuten. De gegevens verwerken wij anoniem. Resultaten van de enquête zullen gepubliceerd worden op de website en in het eerstvolgende VKM.

Met vriendelijke groeten, 

Ernst Sangen, Rob Funcke, Gert-Jan Funcke en Heimen