Wintertour 18-11-2017

48afc684 cde8 495a 8246 5d6f1c286fe3Na vorig jaar de Wintertour in het oosten van het land gereden te hebben is nu het zuiden van het land aan de beurt. Met zaterdag 18 November als datum hopen we deze editie op iets warmer weer. Vorig jaar lag de temperatuur namelijk rond het vriespunt, waardoor een nachtje kamperen nogal een uitdaging werd. Uiteraard is iedereen weer van harte welkom. Zowel jong als oud! 

We starten rond het middaguur bij een prachtige locatie: de Opwettense Watermolen. De watermolen ligt net ten oosten van Eindhoven en hier worden we in een warme ruimte met koffie en iets lekkers ontvangen. Vanaf daar rijden we zo'n 90 kilometer rondom Helmond waar we de vele mooie dorpjes, wegen en beelschone natuur gaan ontdekken. 


Tijdens de rit zijn er voldoende lunchlocaties. De kosten voor het eten en drinken zijn voor eigen rekening. Nadat alle equipes gefinisht zijn volgt de prijsuitreiking. De beste puzzelaar gaat met de wisselbeker naar huis.

We hebben er dit jaar voor gekozen om geen BBQ of overnachting te doen met elkaar, maar rondom de finish (zuid-oost kant van Eindhoven) zijn voldoende gelegenheden aanwezig voor degene die met een volle maag richting huis willen. 

Inschrijven kan via:  https://tinyurl.com/wintertour2017

De kosten bedragen 7,50 per persoon. Hiervoor krijg je een rallyschildje, routebeschrijving, kop koffie/thee en wat lekkers bij de start. 


Tot op de wintertour!

Vriendelijke groet,

Bestuur Jongerenregister