HTTT 2017

Doe Mee aan de HTTT !Naamloos

Zondag 22 Oktober. Herfsttintentourtocht (H.T.T.T.) 2017.

De seizoensafsluiter met uw klassieke Volvo bij uitstek !


Op Zondag 22 Oktober kunt u voor de 13e keer op rij kennismaken met de allermooiste plekken in het “Landgoed van Nederland”, Twente !.
Genieten vanuit uw klassieke Volvo van de herfstkleuren in voor dit gebied het meest passende jaargetijde.

Het programma is het vertrouwde concept:
Ontvangst op rustieke locatie in stijl met koffie en echte Twentse Krentewegge tussen 10 en 11 uur bij “Tante Sien” te Vasse, adres: Denekamperweg 210.
Vervolgens rijdt u een ca 100 km lange tocht door het mooiste gedeelte van Twente en een stukje door Duitsland met leuke pauzeplekken.

Voor alle duidelijkheid, de bedoeling van de HTTT is het kunnen genieten van een tourrit door onze mooie omgeving in herfsttooi en beslist niet om het u lastig te maken met een moeilijke route beschrijving, vragen en opdrachten, etc.

Na terugkomst in de loop van de middag bij “Tante Sien” schuift u aan bij het dan gereedstaande uitgebreide Twentse Stampottenbuffet.
De kosten voor het bovenstaande bedragen slechts 10 euro per volwassene (niet-leden VKV 15 euro) en kids zijn voor niks (t/m 12 jaar). (U betaalt gewoon ’s ochtends bij inschrijving).

Voor leden van verre bestaat uiteraard de mogelijkheid om te overnachten bij “Tante Sien”. Geïnteresseerden kunnen dit het gemakkelijkst rechtstreeks regelen met “Tante Sien” zelf. Telefoon: 0541 680208. Of via www.Tantesien.nl

Idee uittip : Rij Zaterdag 21/10 of reeds eerder op uw gemak naar Vasse. Overnacht er vervolgens in heerlijke Twentse ambiance bij “Tante Sien” of elders in de regio en start de volgende morgen lekker uitgerust aan de H.T.T.T. 2017.

“Tante Sien” is gemakkelijk te vinden. Komend uit elke richting ziet u de kerktoren van Vasse al in de verte staan en schuin tegenover de kerk, daar is het.

Om alvast wat in de stemming te raken vind u op de VKV-Website bij Oost onder “toertochten” de verslagen van voorgaande H.T.T.T. ’s met links naar foto albums. Met nadruk wordt gesteld dat leden van andere regio’s ook deze keer weer zeer welkom zijn.

Indien u nadere inlichtingen wenst omtrent deze Herfsttintentourtocht of gewoon u hiervoor wilt opgeven, bel dan met: Klaas Veneberg 0546 577517 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wacht hier niet te lang mee, want hier geldt ook, vol = vol en 100 auto’s is echt de max. (nog 25 beschikbaar)