De Bockenreydersrit 26-08-2017

Screen Shot 2017 06 19 at 16.29.04Volvovrienden: graag nodigen we jullie uit voor de Bockenreydersrit 2017 met als afsluiter natuurlijk de inmiddels beroemde en beruchte bbq, op zaterdag 26 augustus. Er is weer een mooie Bockenreyder rit uitgezet die deze keer start vanaf een bijzondere locatie. Er wordt gestart bij “Retrolegends Classic and Sportcars” de Vest 24a, 5555XL Valkenswaard.

Dit bedrijf van Henny Kennis koopt en verkoopt exclusieve oldtimers van verschillende merken over de gehele wereld. Het pand waar we te gast zijn staat vol met deze schitterende auto’s en het is dus zeer de moeite daar eens lekker rond te kijken. Vanaf 11.30 uur ben je hier welkom, niet eerder in verband met bezigheden in het bedrijf en organisatie. Je wordt ontvangen met koffie/thee. Na het rondkijken in het bedrijf vertrekken we rond 12.30 uur voor een mooie rit. Het wordt weer een afwisselende rit. We eindigen vanzelfsprekend bij Herberg ‘In den Bockenreyder’. Daar wordt rond 17.30 uur de BBQ aangestoken. Je kunt dan gaan genieten van verschillende soorten vlees en vis, verrukkelijke salades, sauzen en wit en bruin brood. Als je nog een plekje over houdt, is er nog ijs als dessert.

De eigen bijdrage is €12,50 per persoon, kinderen tot 11 jaar € 5, -. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Ben je enthousiast geworden? Aanmelden voor deze tocht met bbq kunt u bij het secretariaat van Regio Zuid, secretaris-zuid@volvokv.


Met daarin vermeld uw:

- Lidnummer
- Aantal personen, kinderen
- Leeftijd van de kinderen

Uiterste opgavedatum 16 augustus 2017. (liefst zo snel mogelijk).

Bijdrage graag van tevoren overmaken op rekeningnummer NL 47 RABO0141559942 ten name van Volvo Klassieker Vereniging Regio Zuid te Hardinxveld-Giessendam onder vermelding van Bockenreyder en uw lidnummer. De volgorde van betaling geldt als inschrijfnummer. Het maximum aantal deelnemers is gelimiteerd op 125.

Mocht het slecht weer zijn dan wordt de bbq naar binnen verplaatst. Mocht je onverhoopt toch nog verhinderd zijn, meld je dan tijdig af zodat we eventuele deelnemers die op de wachtlijst staan kunnen doorschuiven. We zien jullie graag op zaterdag 26 augustus! Meer foto’s: tinyurl.com/VKM61-Bockenreyder

Met vriendelijke groeten,
Carol en Daniëlle