Concours d’élégance

Concours d’élégance Paleis Het Loo: het grootste klassiekerfeest van Nederland.paleis het loo

De 13e editie van het Concours d’élégance Paleis Het Loo in Apeldoorn staat weer voor de deur. Het grootste klassiekerevenement in Nederland vindt plaats op 1/2 juli 2017.

De auto’s die deelnemen aan het Internationale concours staan wederom op hun prachtige podium op de Basse-court en de ganzevoet voor het Paleis. Het Nationale Concours staat midden op het gras en de deelnemers aan de sprint staan opgesteld op de stallen laan. Kortom alles wordt uit de kast getrokken om van de 13de editie een nog groter spektakel te maken dan het al is, met als centraal middelpunt “Paleis Het Loo”. Een mooier decor voor een feestje is niet te bedenken in Nederland.


Niet nieuw maar wel succesvol en dus weer terug zullen de diverse merk- of thema-gebonden displays op het concoursterrein zijn. Het idee is om vier opvallende, spraakmakende of bijzondere modellen van een merk of volgens een bepaald thema samen te voegen om zo interessante ‘tentoonstellingen’ binnen het autofeest te creëren.

Men streeft wederom naar een goede mix van unieke, exclusieve automobielen en bereikbare ontwerpen uit het verleden. Dat laatste onder meer met de klassiekerparkeerplaats op het concoursterrein. Daar kunnen bezoekers met hun klassieke auto gratis parkeren. Dat levert altijd een bonte verzameling op van leuke, mooie en bijzonders klassiekers.
Op het terrein rond het paleis zal voorts van alles te beleven zijn voor jong en oud, man en vrouw. Denk daarbij aan tal van kleine winkeltjes met lifestyle producten, modeshows, optredens van diverse artiesten en heel veel meer!

(Bron: www.concourselegance.com)

Even wat informatie:
Locatie: paleis het Loo, Apeldoorn
Datum: 1 en 2 juli 2017
Openingstijden: dagelijks van 10:00 tot 18:00
(parkeerterrein 1 uur eerder open)
Tickets: speciale kortingscoupon voor clubleden: