Elandrun 2017

Sinds een aantal jaren is de Elandrun een begrip binnen het verenigingsleven van diverse Volvo clubs. We moeten terug naar 2014 om de laatste herinneringen aan de Elandrun op te graven.Mail Attachment

Voor wie deze tijden graag zou willen herbeleven hebben we bijzonder goed nieuws. In 2017 komt de Elandrun weer terug. En wel op zondag 2 april, Midlandcircuit, Talingweg 89, 8218 NX Lelystad.

Bij deze willen wij u en uw leden uitnodigen om mee te doen aan de Elandrun en/of plaats te nemen op de tribune om het spektakel te aanschouwen. Vergeet ook uw niet deelnemende leden uit te nodigen om een kijkje te nemen tijdens dit evenement.

De kosten voor deelname aan de Elandrun zijn EUR 28,00 per transponder/klassements inschrijving. Wanneer u zich met dezelfde auto voor meerdere klassementen inschrijft zal een 2e transponder moeten worden ingeschreven a EUR 28,00. Bijvoorbeeld: Wanneer u en uw partner beiden met dezelfde auto mee willen rijden, dan schrijft u zich in voor de Ladies-cup & de klasse waarin uw auto valt. Toegang voor toeschouwers is gratis. Voor de kinderen is ook vertier.

Deelname aan de Elandrun kan alleen onder de volgende voorwaarden:

- Het dragen van een Helm is verplicht
- Het ingeschreven voertuig is minimaal WA verzekert
- Na ondertekenen afstandsverklaring aansprakelijkheid
- Na betaling deelnamegelden
- Na keuring technische commissie
- Na aanbrengen transponder en wedstrijdnummer door TC
- Per club dient men 2 baancommissarissen aan te leveren*

Tevens is er de mogelijkheid om op het terrein achter het circuit een kraam te huren ter promotie van uw club/vereniging. De kosten van een 200cm brede kraam zijn EUR 25,00, dubbele kraam kost EUR 35,00. Naast de kraam is ruimte voor 1 clubauto.

Deadline inschrijving zondag 26 maart. Het formulier is bruikbaar als inschrijving Elandrun voor deelnemers. Hierop staan een aantal criteria die ingevuld moeten worden. Graag voor de deadline retour sturen. Factuur voor deelname zal rechtstreeks per mail worden verstuurd aan de deelnemer.

Formulier (voor de deelnemers): Inschrijfformulier deelnemers.xlsx
Het formulier kan gemailed worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Bij meer dan 15 inschrijvingen zal worden geloot.

Wij hopen u op zondag 2 april a.s. terug te zien op het Midlandcircuit!

Met vriendelijke groet,

Bestuur & Commissies Volvo 850 Club Nederland

*Baancommissaris staat (veilig) op het circuit op een grote betonnen voet, krijgt een portofoon en heeft contact met de wedstrijdleiding. Wanneer een pion wordt geraakt /omgereden krijgt de deelnemer een tijdstraf. De baancommissaris registreert dit en geeft dat door aan de wedstrijdleiding. Daarnaast is het fantastisch om te midden van de langsvliegende Volvo’s te staan. Baancommissaris zijn duurt ongeveer 60 minuten.