Inschrijving 14e Nachtrit gesloten.

De 14e Nachtrit wordt dit jaar anders opgezet dan voorheen. We maken niet meer twee lussen als voorheen. We gaan van A naar B naar C. Bij de tussenstop uiteraard wel een broodje met een soepje.. Mocht u dan te moe zijn om het tweede deel te rijden dan kan u de antwoorden inleveren en op weg naar bed gaan. Maar dan mist u wel het mooie tweede deel van de route. Dit jaar zijn de routebeschrijvingen niet meer zodanig dat u niet meer durft te starten.
Screen Shot 2017 01 10 at 19.34.18

De routebeschrijvingen zijn omschrijvend, bolletje pijltje, al dan niet ingetekende lijnen en ander kaartgebruik. We gaan geen letters meer plaatsen. Daarvoor in de plaats komen vragen en opdrachten als het met Whatsapp doorsturen van te maken foto’s. Er moet dus wel een telefoon met Whatsapp geinstalleerd mee. Zorg voor tekstmarkeerstiften, lineaal, kaartmateriaal en een goed systeem om afstanden te meten. Jazeker, het is ook dit jaar toegestaan papieren of digitaal kaartmateriaal te gebruiken.


Vanaf 20 uur ben je welkom op de startlocatie. Tijd voor koffie en het bestuderen van de routebeschrijvingen en de toelichtingen. Hier kunnen nog ‘straffeloos’ vragen gesteld worden. Vanaf 21 uur mag er gestart worden met de route. De volgorde van inschrijving (en betaling!) wordt de startvolgorde. De antwoorden van het eerste deel kunnen tot 2 uur ingeleverd worden op de tussenstop, van het tweede deel tot 6 uur op de finishlocatie.

Graag op dit internet adres inschrijven, we vragen daar om de namen van de deelnemers, telefoonnummer, lidnummer, type Volvo en kenteken. Aanmelding is definitief na overmaken van €10 per persoon inschrijfgeld, details daarover volgen per email.


In het weekend van 18/19 maart 2017 staat de rit gepland.
Start:
Volvomuseum
De Zodde 4
1231 MB (Oud) Loosdrecht NH

Met vriendelijke groet en tot de Nachtrit,

Nachtrit Team 2017