InterClassics MECC Maastricht

MECC 2017
In januari vind weer de InterClassic Maastricht beurs plaats in het MECC, Maastricht. Dit jaarlijks wederkerend evenement is de grootste beurs voor klassieke automobielen in Europa en ook onze vereniging zal weer aanwezig zijn met een stand. We doen dit al een aantal jaren met de onmisbare hulp van leden van regio zuid, waarvoor nogmaals dank! Ook dit jaar hebben we weer enkele mensen gevonden die hun tijd beschikbaar willen stellen als beursbemanning, mocht u nog interesse hebben om mee te doen, laat het s.v.p. even weten.
We hebben plek om drie auto's neer te zetten op de stand, we zijn nog op zoek naar (hele) mooie examplaren. Zijn er mensen die hun auto hiervoor willen inzetten? De opbouw begint op woensdag 11 januari, uw auto kan 's middags laat op de stand worden gezet.
Alvast bedankt en tot ziens in Maastricht.

InterClassics & TopMobiel heet InterClassics Maastricht. Een nieuwe naam voor een gevestigd evenement. Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari 2017 beleeft InterClassics haar 24e editie in MECC Maastricht. Hoofdthema tijdens de 2017-editie in Maastricht is het 70-jarig jubileum van Ferrari.
Eén sterke Europese merknaam

InterClassics timmert internationaal flink aan de weg met in november de editie van InterClassics in Brussels en in januari 2017 een nieuwe editie in Maastricht. Een belangrijke reden voor de naamverandering: één sterke merknaam voor de twee meest gerenommeerde klassieker beurzen van de Benelux.
Beursconcept blijft onveranderd
Het concept InterClassics blijft onveranderd. Een hoogkwalitatieve beurs met de nodige aandacht voor aankleding en presentatie. InterClassics biedt de bovenkant van de markt aan op het gebied van autohandel en show. Een klassieke autohandel beurs waar vele auto's van eigenaar zullen wisselen. Uiteraard worden ook automobilia, onderdelen en aanverwante artikelen te koop aangeboden en vormen de klassieke automobiel clubs een belangrijk onderdeel van de beurs.