De Bockenreyder - 10 september - VOL!

24 Den BockenreyderVolvovrienden,

We zijn weer druk in de weer met het uitzetten van een mooie rit door het Brabantse land. We nodigen jullie dan ook graag uit voor de Bockenreydersrit met aansluitend de inmiddels bekende BBQ. Noteer maar vast: zaterdag 10 september 2016.

Dit jaar vertrekken we, net als vorig jaar, bij Volvo garage Van Roosmalen Hapert. Het adres is Industrieweg 25, 5527 AJ Hapert.

Vanaf 11.30 uur ben je welkom (niet eerder i.v.m. bezigheden in het bedrijf en organisatie) en word je ontvangen met koffie/thee. Van daaruit vertrekken we rond 12.30 uur voor een mooie toertocht. Het wordt weer een mooie afwisselende rit, waarbij we deze keer, naast het toeren door het Brabantse land, ook een stukje van België verkennen. Dus neem je groene kaart en paspoort/ ID-kaart mee. We eindigen weer bij Herberg ‘In den Bockenreyder’;

“Het herbergske waor nog zand op de vloer gestrooid wordt, net als vruger” gelegen op landgoed “De Utrecht”. Daar wordt rond 17.30 uur de BBQ aangestoken. Je kunt dan gaan genieten van verschillende soorten vlees en vis, verrukkelijke salades, sauzen, overheerlijke kruidenboter en wit en bruin brood. Als je nog een plekje overhoudt, is er nog ijs als dessert. Voor de kinderen zijn er lekkere “snackskes”, is er stokbrood en kruidenboter en ijs toe.

De eigen bijdrage is € 12,50 per volwassenen, kinderen van 4 t/m 11 jaar € 4, -.

De consumpties die je gebruikt zijn voor eigen rekening.

Ben je enthousiast geworden? Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je lidnummer. We willen ook graag weten met hoeveel volwassenen je komt en met hoeveel kinderen in welke leeftijd. De uiterste aanmelddatum is 5 september, maar wacht niet te lang want vol = vol!

Bijdrage van tevoren overmaken op rekeningnummer NL 47 RABO 0141559942 t.n.v. Volvo Klassieker Vereniging Regio Zuid te Hardinkxveld-Giessendam o.v.v. BBQ en uw lidnummer.

Mocht je onverhoopt toch nog verhinderd zijn, meld je dan voor 7 september af anders kunnen we de bijdrage niet retourneren.

We zien jullie graag op zaterdag 10 september,

Carol en Daniëlle en het bestuur van Regio Zuid.