Volvodrive Treffen 2016

header

Elke Volvo-liefhebber dient 16 mei - Tweede Pinksterdag 2016 - in zijn agenda gereserveerd te houden. Op die dag organiseert Volvodrive Magazine in samenwerking met Van Munster Media het allereerste ‘Volvodrive Treffen’ dat op Aquabest in Best gehouden wordt.

Het zat er al even aan te komen. Al enige tijd liep de redactie van Volvodrive Magazine met het idee rond om een Volvo-evenement te organiseren. Een evenement dat net als in Zweden in de buitenlucht wordt gehouden en voor iederen gratis toegankelijk is.

Uiteraard zijn we er ons van bewust dat we met een evenement in de buitenlucht afhankelijk zijn van het weer. Dat is inderdaad een riscicovolle factor, maar ach... we zijn toch wel wat gewend in Nederland; en zeg nou eerlijk: een beetje Volvo-liefhebber laat zich hierdoor niet tegenhouden.Het idee is nog niet zo lang geleden geboren, dus alle precieze feitjes en invullingen moeten nog in de juiste vorm worden gegoten, maar we verzekeren jullie dat het een prachtig evenement gaat worden. Een happening waar niet alleen veel te zien is, maar waar ook veel te beleven valt. Het Volvodrive-Treffen is een gratis evenement voor jong en oud. Ook al heb je geen Volvo, ben je nog van harte welkom. Je mag dan met je auto weliswaar niet het Volvo-terrein op, maar je kunt ‘m wel gratis parkeren. We kunnen alvast verklappen dat we een speciaal Volvo-plein hebben waar de nieuwste Volvo’s worden gepresenteerd. Verder worden alle aanwezige Volvo’s op type gerangschikt in de prachtige natuuromgeving van Aquabest. Kortom, alle Volvo’s vanaf de jaren twintig tot en met modeljaar 2016 zijn van harte welkom. Er zijn onderdelen te vinden, kraampjes met modelauto’s, automobilia, demonstraties, gereedschappen, lifestyle, Zweedse lekkernijen en kinderattracties. Verdere info volgt nog, maar dan weet je in elk geval dat je op Tweede Pinksterdag onder de pannen bent. We zien je graag in Best op het allereerste Volvodrive-Treffen!