Uitje naar Champagne (Frankrijk) VOLGEBOEKT

Zie topic: forum/algemene-discussies/24899-uitje-naar-de-champagne-regio-half-april-2016

We verzamelen 16 april 's ochtends rond 9 uur bij de "Auberge Champenoise" te Moussy, dat is net onder Epernay. Ontvangst met koffie en lekkers, daarna rond 10 uur afreizen naar "Le musée de la vigne et du vin" in Mesnil sur Oger, en rond 12.30 uur gaan we terug naar de Auberge voor een goed diner vanaf 13 uur ("repas du midi", dus op z'n Frans).
Tegen 15.30 kunt u met de eigen auto vertrekken voor een leuke rondrit door het Champagne gebied, u krijgt genoeg heuvels en vergezichten te zien, om maar te zwijgen van de uitgestrekte wijnvelden! De rit is ongeveer 65 kilometer en u wordt ergens tussen 17 en 18 uur terugverwacht in de Auberge voor een glaasje Champie of een ander drankje..
Onderweg is ruim de mogelijkheid om foto's te maken, te genieten van uitzichten en eventueel bij één van de zeer vele onafhankelijke Champagnehuizen wat inkopen te doen......elke dorp heeft vele producenten!

De site van de Auberge: http://www.auberge-champenoise.fr/hotel ... mpagne.php
De site van het museum: http://www.champagne-launois.fr/fr/le-musee

De route kunt u downloaden op: http://www.routeyou.com/fr-fr/route/vie ... avril-2016

U kunt de route dan al zien, en vervolgens kunt u hem downloaden op uw Garmin of TomTom, en anders via de app "Osmand" naar de smartphone.
'Dit werkt als volgt: de app Osmand installeren op uw smartphone, vervolgens de route downloaden als GPX bestand op uw computer, vervolgens via de computer het bestand op uw telefoon zetten in de map van OSMAND: tracks. Ik heb hem op de microSD staan en dat werkt ook...)

Het inschrijfformulier is hier te downloaden als PDF: http://freepdfhosting.com/a9ebc8a0ef.pdf