VårFärd 2016

Voor de 23e keer zal op zondag 3 april 2016 de Volvo Varfard gereden gaan worden. De start is deze keer vanuit Weert. Om u alvast in lenteachtige  sferen te brengen, kondigen wij nu al deze landelijke Volvorit van het seizoen aan. Een puzzelrit voor het hele gezin

Zoals u inmiddels wellicht weet is de Varfard uitsluitend bedoeld voor Volvo's tot en met het type S/V/C70 Classic. Alle overige automerken zijn niet toegestaan.

Wat kunt u verwachten ?

Inmiddels is het traditie om te starten in de plaats waar we vorig jaar zijn gefinisht. De start is dit jaar in WEERT, bij Restaurant de Wildenberg, Eindhovenseweg 101, 6002 TB Weert. U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom, de koffie staat dan klaar. Tussen 11.00 en 12.00 uur kunt u dan starten voor ca. 100 km Volvo rijplezier. De finish is uiterlijk om 17.00 uur, kort hierna hoort u of u het allemaal wel zo goed heeft gedaan. Het inschrijfgeld is ¤ 10,- per auto voor VkV leden. U krijgt hiervoor een rallyschildje, koffie, een foto onderweg en een prijs als u de rit en de opdrachten goed heeft weten in te schatten.

Bovenal bent u een dag lekker onder ‘soortgenoten’. De Varfard staat erom bekend dat ook de kinderen niets te kort komen. Ook zij kunnen zich weer in de strijd werpen en tot 12 jaar mooie prijzen winnen. De route is eenvoudig te volgen d.m.v. het bol-pijl systeem. Het is wel handig als uw km- of mijlenteller het doet. De rit gaat o.a. door Limburg (NL), de provincie Antwerpen (B) en de provincie Brabant (NL) naar de finish in Esbeek bij café Schuttershof. Onderweg zijn enkele stops en proeven gepland, u hebt voldoende gelegenheid om de omgeving te bekijken. U komt op plaatsen waar u waarschijnlijk nog nooit ben geweest.  

Hoe kan ik meedoen?
Inschrijving vooraf is gewenst, dit kunt u doen op via www.varfard.nl/inschrijven.php. U krijgt vanzelf een bevestiging dat u ingeschreven bent per mail. Bij 100 deelnemers stopt de inschrijving. Wacht niet te lang want vol = vol!

Locatie:
Restaurant de wildenberg
Adres:
Eindhovenseweg 101
6002 TB Weert

Tot ziens op de Varfard! Meer informatie: Laurens Zondag, 06-21487707