Volvo Klassieker Beurs 2016

UITWERKING BEURSTHEMA
Het thema voor de VKB 2016 is "OPEN AIR", oftewel het rijden in een Volvo cabrio. Nu staat Volvo niet echt te boek als een cabriomerk, maar er blijken toch de nodige interessante modellen te zijn geproduceerd. Vanaf de vooroorlogse JAKOB tot en met de meest recente C70 uitvoeringen.
We zoeken naar eigenaren die bereid zijn hun vaak bijzondere troetelkind op de VKB tentoon te stellen. En dat ziet er zeer hoopvol uit, maar suggesties blijven welkom!
We werken ook aan plannen om het mogelijk te maken op de VKB het rijden in een cabrio zelf te ervaren.

LIFESTYLE
In navolging van andere klassieker beurzen gaan we proberen om naast de puur autogerichte activiteiten ook Scandinavische lifestyle producten op de VKB te presenteren.

SAMENWERKING SAAB CLUB
Op de voorgaande VKB heeft u al beperkt kennis kunnen maken met onze Saab collega's. We zetten dit jaar een verdere stap en zullen bij de invulling van het thema proberen enige niet te versmaden Saab cabrio's te betrekken. Ook zullen er enige Saab gerichte handelaren aanwezig zijn.

U bent als bezoeker of als deelnemer van harte welkom op de grootste Volvo klassieker beurs van Europa. De beurs is geopend op zaterdag 24 september van 10.00 tot 17.00 en op zondag 25 september van 10.00 tot 16.00. U hoeft hiervoor geen lid te zijn van een Volvo vereniging, iedere belangstellende is welkom.

Namens het VKB team,

Richard Janssen
PR en communicatie