Wintertour Jongerenregister 12 dec.

051125SnowDE 013Zaterdag 12 dec. wordt de Wintertour gereden. Deze rit is georganiseerd vanuit het Jongerenregister. Deze keer zal de rit in het midden van het land gereden worden en zal starten vanuit Volvo Lotte.

Vorig jaar hebben Karine en Steven de wintertour gewonnen, waardoor ze dit jaar deze rit mogen organiseren. De route wordt gereden in het midden van het land (omgeving van Geldermalsen). We kunnen op dit moment nog niet veel informatie loslaten maar we beloven u dat dit weer een geweldige rit gaat worden die goed te volgen is doormiddel van verschillende kaartleessystemen. Uiteraard zullen er een aantal geniepigheden worden uitgehaald waardoor we een onderscheid kunnen maken tussen de verschillende deelnemers in het eind klassement.

Omdat het midden van Nederland niet voor iedereen dichtbij is kan u blijven overnachten van vrijdag op zaterdag zodat u op tijd aanwezig bent. Mocht u zaterdag bij de BBQ nog een paar alcoholische drankjes willen nuttigen dan kan u ook blijven slapen van zaterdag op zondag.

Vul het formulier op de onderstaande link in, dan houden we u op de hoogte.

Aanmeldformulier Wintertour 2015

De aanmeldingen sluiten een week voor de rit, dus wees op tijd.

Programma:
10:30u Inloop
11.00u Start tourtocht
18.00u Prijsuitreiking
18.15u BBQ
De tijden zijn variabel. Afhankelijk hoe snel alle equipes gefinisht zijn.

Kosten:
Per deelnemende auto aan de tour: 5.-
Per persoon met de BBQ: 5,-
Per persoon per overnachting (p.p.p.n.) 5,-

De rit is voor jong en oud opgezet, iedereen is welkom!