Openingstijden VKO

Na het opheffen van de beperkende Corona maatregelen is de onderdelenshop reguliere openingsdagen weer te bezoeken als vanouds met uitzondering van de dinsdagavond waarop VKO voor bezoekers gesloten is.
 
We zien je graag weer terug op een van de vier openingsdagen maar bestellen via de webshop is natuurlijk nog makkelijker.

Het VKO team.

De Volvo Klassieker Onderdelenshop

De vereniging beschikt over een onderdelenshop waar een groot assortiment van onderdelen voor uw klassieke Volvo voorradig is. Er zijn verschillende onderdelen voorradig die elders niet meer te verkrijgen zijn en onmisbare onderdelen worden zo mogelijk weer in herproductie genomen.
Kortom: de Onderdelenshop is onmisbaar om uw Volvo rijdende te houden!

In de Onderdelenshop zijn dagelijks enkele medewerkers actief van het verkoopteam dat uit circa 20 vrijwilligers bestaat.
Zij zorgen er voor dat de benodigde originele Volvo onderdelen voor onze klassiekers tegen een scherpe prijs worden ingekocht
en op professionele wijze bij de leden van de Volvo Klassieker Vereniging terecht komen.

De Onderdelenshop levert uitsluitend aan leden, alleen daarom al zou u lid moeten zijn.
Onderdelen kunnen alleen besteld worden via de webshop of worden afgehaald op onze locatie.

Lees voor gebruik van de webshop eerst de instructie onder de knop in het linker menu webshop instructie.
U moet wel als lid ingelogd zijn anders kunt u geen onderdelen bestellen in de Onderdelenshop! Zorgt u ervoor dat uw contactgegevens zijn bijgewerkt voordat u een bestelling plaatst?

NB: de prijzen in de webshop zijn inclusief BTW !


Wilbert Verhoeven, manager Volvo Klassieker Onderdelenshop B.V.