Oldtimer tour Koningsdag 2022!

  • Margot Stormmesand (GAST)
  • aanwezig
  • Nieuw lid
  • Nieuw lid
Lees meer
05-04-2022 18:49 - 05-04-2022 18:51 #198440 door Margot Stormmesand (GAST)
Oldtimer tour Koningsdag 2022! is gemaakt door Margot Stormmesand (GAST)
Beste oldtimer eigenaar,

27 april aanstaande is de 2e editie van de Koningsdag Oldtimer tour in Rhenen! De tour wordt ook dit jaar weer georganiseerd door Stichting Oranjedag Rhenen in samenwerking met Scouting Rhenen! Dit jaar zal de Betuwe worden verkend; een prachtige omgeving in de bloesemtijd! Na het succes van vorig jaar heeft onze vereniging de smaak goed te pakken. We nodigen met dit bericht zoveel mogelijk merkverenigingen / oldtimers uit om deel te nemen aan onze tour. Op deze manier hopen we dat het voor u ook weer mogelijk is om van uw oldtimer te genieten, maar de tour biedt ook de mogelijkheid om weer andere oldtimereigenaren te spreken. We hopen dus weer veel oldtimers te mogen verwelkomen in Rhenen!

Datum
Op 27 april kunt u tussen 11:00 uur en 12:00 uur starten vanaf het stationsplein te Rhenen, er is dus geen centraal startmoment met alle oldtimers tegelijk. U kunt natuurlijk wel samen met anderen afspreken om gelijktijdig te verzamelen. Er is (beperkte) parkeergelegenheid bij het startpunt om te verzamelen. U heeft tot 18:00 uur de tijd om route uit te rijden. Dat is ruim voldoende om van de omgeving te genieten door middel van tussenstops en om Rhenen aan het einde te verkennen.

Op het eind is er wél een centrale plek voor de oldtimers. Met uw oldtimer betaalt u géén parkeerkosten. Op die plaats kunt u de andere oldtimers bekijken, maar we nodigen u ook van harte uit in het centrum van Rhenen. In het centrum kunt u terecht voor de markt waar ook leuke activiteiten voor kinderen en veel horecagelegenheden zijn. Wees welkom!

Kosten
De oldtimer tour kost € 16,-. Parkeerkosten om zo het centrum van Rhenen na de tocht te bezoeken zijn inbegrepen! U betaalt per auto en dus niet per persoon. De tickets zijn verkrijgbaar op:  www.oranjedagrhenen.nl/tickets/ . De opbrengsten gaan grotendeels naar Scouting Rhenen om zo de nodige verbouwing van het clubhuis (mede) te financieren. U steunt dus ook een lokale vereniging!

De route
De route van +/- 60 km (ruim 2 uur rijden) is uitgestippeld door Scouting Rhenen. De route wordt per e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat bij de aanmelding is opgegeven. U kunt er zelf voor kiezen om de route uit te printen of digitaal bij u te houden. Tijdens de tocht zijn er ook voldoende leuke horecagelegenheden om een drankje of hapje te nuttigen. U kunt natuurlijk ook uw eigen spullen meenemen en ergens langs de route pauzeren. De route zal mede bestaan uit feitjes over de omgeving.

Let op! De regio staat bekend om de diverse pontjes die de rivieren kruisen. De route gebruikt deze ook. Zorg er dus voor dat u ook contant geld bij u heeft. Rekent u op 6 euro totaal.

Vragen?
Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij kijken erg uit naar de 27e en hopen jullie daar te zien!

Met vriendelijke groet,

Scouting Rhenen en Stichting Oranjedag Rhenen

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
05-04-2022 20:28 #198445 door Stijn van der Linde
Beantwoord door Stijn van der Linde in topic Oldtimer tour Koningsdag 2022!
Op persoonlijke titel (dus niet als moderator):

Ik ben er weer bij dit jaar! Nu ben ik bevooroordeeld omdat Margot mijn vriendin is , maar vorig jaar was het goed georganiseerd met een mooie route. Zeker als startende 'organisatoren' vond ik het leuk gedaan als Scoutinggroep. 

Zijn er meer leden die gaan? Ik hoop eindelijk na corona wat andere liefhebbers weer normaal te kunnen spreken!

Amazon '65
Niet eens met een gesloten / verwijderd topic? Mail naar moderator@volvokv.nl.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.