Sleuteldag Regio Zuid

Evenement

Titel:
Sleuteldag Regio Zuid
Wanneer:
23-03-2019, 09:00 - 13:00
Locatie:
Volvodealer Kallen - Volvodealer Kallen, Geleen
Categorie:
regio Zuid
Gemaakt door:
Han Misdom

Omschrijving

De welbekende sleuteldagen van Regio Zuid zullen dit voorjaar plaatsvinden bij Volvo dealer Kallen in Geleen op 23 maart voor het zuiden van de regio, en bij Volvo dealer van Roosmalen in Den Bosch op 6 april voor het noorden van de regio. Deze laatste dag combineren we met de sleuteldag van de Katterugclub in het kader van de samenwerking tussen onze beide clubs. Wij hebben op beide locaties de beschikking over de werkplaats en een aantal bruggen vanaf  9.00 uur. Tevens is er de mogelijkheid voor taxaties, advies bij technische vraagstukken (bijvoorbeeld de aanstaande APK keuring) etc. Daarnaast kunt u rekenen op een gemoedelijke sfeer en een broodje tussendoor. U kunt zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag, naast uw eigen gegevens (naam, lidnummer, en telefoonnummer (bij voorkeur mobiel)), aangeven waar en met welke auto u komt en wat er moet gebeuren, zodat wij een planning kunnen maken. U hoort dan ongeveer een week van te voren van ons hoe laat u aan de beurt bent. U bent uiteraard ook de gehele dag welkom om uw collega Volvo rijders te helpen.

 Ook deze keer hanteren wij weer de volgende “spelregels”:

•In principe sleutelt u zelf aan uw auto; leden van het Technisch Team Zuid en monteurs van de dealer staan paraat om u te assisteren. Laat u echter niet weerhouden als u niet helemaal sleutelvaardig bent, u wordt hoe dan ook geholpen!

•In principe maakt u gebruik van uw eigen gereedschap; het Technisch Team Zuid heeft de beschikking over diverse speciale gereedschappen zoals een remtrommeltrekker etc. Als u geen geschikt gereedschap hebt, is er gereedschap beschikbaar.

•Zorg er ook voor dat u de benodigde onderdelen bij u hebt. Volvo dealers hebben helaas geen onderdelen op voorraad van “onze oudjes”. Als u wilt weten welke onderdelen u nodig hebt voor uw klus, kunt u met uw vragen terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen u te mogen begroeten op een van deze dagen.

Namens het Technisch Team Zuid, Paul Franse


Locatie

Locatie:
Volvodealer Kallen
Straat:
Rijksweg Zuid 320
Postcode:
6161BZ
Plaats:
Geleen
Land:
Netherlands