Autobekleden

Evenement

Titel:
Autobekleden
Wanneer:
20-09-2019, 20:00
Locatie:
Stofstyle - Stofstyle, Aalsmeer
Categorie:
regio Noord-West
Gemaakt door:
Alfred van Buuren

Omschrijving

Vrijdag 20 september: autobekleding in Aalsmeer Achterbank 2 P210

Oorspronkelijk stond op 6 september een technische avond op de agenda maar het wordt iets later. Op 20 september gaan we op bezoek bij Jolanda van Leeuwen in Aalsmeer. Thema is autobekleding. Jolanda heeft haar eigen bedrijf Stofstyle en kan van alles met stof. Zie www.stofstyle.nl

Ons gaat het natuurlijk om haar rol met betrekking tot onze oude auto’s. Ook daarbij weet ze van wanten. Zo heeft ze het interieur aangepast van de Duett die zij en haar man en clubgenoot Jan van Leeuwen al jaren bezitten. En ook heeft ze de achterbank van de Duett van Arthur Maandag opnieuw bekleed. Die vond de Volvo-Duett-interieurkleuren (cognacbruin of grijs) helemaal niks en heeft nu naar volle tevredenheid een fraai in Volvo-stijl uitgevoerde zwarte bank.

Op 20 september zien we hoe het gaat met de achterbank van de Katterug van Jos Tromp. Jolanda heeft die als Volvo-project onder handen.
De avond bij Jolanda van Leeuwen in Aalsmeer heeft plaats op het adres Aalsmeerderweg 312 met postcode 1432 CZ. De avond begint zoals gebruikelijk om 20.00 uur en aanmelden is niet nodig.


Locatie

Stofstyle
Locatie:
Stofstyle
Straat:
Aalsmeerderweg 312
Postcode:
1432CZ
Plaats:
Aalsmeer
Land:
Netherlands
Website:
https://stofstyle.nl
Contactpersoon:
Jolanda van Leeuwen

Omschrijving

Welkom op StofStyle

We houden ons bezig met het maken en herstellen van boot en caravan kussens. Daarnaast stofferen en repareren we ook meubelen en geven we kleur en interieur advies. We doen ook maatwerk, denk aan eettafels, kasten en meer!

Heb je hulp nodig bij het maken, repareren of stofferen van kussens of meubelen – of ken je iemand die we hiermee kunnen helpen? Mail of bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

We zijn te bereiken via 0612100129 of jolanda@stofstyle.nl.