Zeelandrit 2019 Vol & Inschrijving gesloten

Evenement

Titel:
Zeelandrit 2019 Vol & Inschrijving gesloten
Wanneer:
22-09-2019
Categorie:
regio Zuid-West
Gemaakt door:
Ruud Reniers

Omschrijving

Zwerven door het Zeeuwse landschap en langs de Brabantse Wal

Op zondag 22 september 2019 organiseert de regio Zuid-West de 24e Zeelandrit, een route van Zeeland naar de Brabantse Wal. De route start in het hart van Zuid Beveland en slingert via dijkjes en natuurgebieden naar het vissersdorp Yerseke. Yerseke is nationaal en internationaal bekend vanwege zijn oesters en mosselen. Om u kennis te laten maken met deze bijzondere bedrijfstak hebben we in samenwerking met de plaatselijke VVV een rondleiding georganiseerd langs een mosselbedrijf, de vissershaven en de oesterputten. Een interessante belevenis voor het hele gezin. De rit gaat verder door de gemeente Reimerswaal met een meer agrarisch karakter, dat zich vooral kenmerkt door de vele uien- en fruitteeltbedrijven. Richting West-Brabant verandert het landschap in bossen, heide en zandverstuivingen: De Brabantse Wal.

De route start bij Berkenhof Tropical Zoo, Langeweegje 10a in Kwadendamme waar u vanaf 09.45 uur wordt ontvangen met koffie/thee en een ‘Jikkemien’. Na een kort gezellig samenzijn en de uitreiking van de ritbescheiden gaan we uiterlijk 10.45 uur van start.

De gezamenlijke rondleiding in Yerseke staat gepland om 12.00 uur. We sluiten de dag rond 17.00 uur af met een gezellig BBQ buffet in een partycentrum in de bossen bij Bergen op Zoom, dichtbij de A58/A4.

Inschrijven is niet meer mogelijk!

Graag tot 22 september!

De organisatoren van regio Zuid-West