Sleuteldag Regio Midden

Evenement

Titel:
Sleuteldag Regio Midden
Wanneer:
20-10-2018, 09:00 - 15:00
Locatie:
Volvo dealer Serva - Volvo dealer Serva, Nijkerk
Categorie:
regio Midden
Gemaakt door:
Jan Mulder

Omschrijving

Wij hebben onze jaarlijkse sleuteldag in oktober weer ingepland zodat u uw klassieke volvo weer kunt voorbereiden op de komende winter. Interesse? Kom dan op zaterdag 20 oktober naar Volvo Garage Serva in Nijkerk om deel te nemen aan Regio Midden’s sleuteldag. Ons technisch team staat weer voor u klaar om u te assisteren met bijvoorbeeld het:


U sleutelt zelf (dus ook zelf gereedschap en onderdelen meenemen) en wij ondersteunen u daarbij als dat nodig is. We starten om 9.00 uur en sluiten de garage weer af om 15.00 uur. 

Onze specialist voor het “uitdeuken zonder spuiten” komt ‘s ochtends ook weer langs, mits er voldoende animo voor is. Dus als u hier -tegen betaling- gebruik van wilt maken, geef dat dan ook vooral door bij uw aanmelding. 

Dick Reef is helaas verhinderd dus GEEN TAXATIES dit keer. Als alternatief geven we dit keer twee INSTRUCTIE-SESSIES van een uur (om 10.00u en 13:00u) met als onderwerp ‘Waar let een APK-Keurmeester op?’. U kunt gewoon deelnemen ook al sleutelt u niet. Een ideale gelegenheid om uzelf voor te bereiden op een succesvolle APK!

Het adres van Volvo dealer Serva is: Watergoorweg 57A, 3861 MA Nijkerk
(Ook als u niet sleutelt bent u van harte welkom!!) 

Om alles goed te kunnen plannen en niemand teleur te hoeven te stellen vragen wij u zich vooraf aan te melden met opgave van de klus die u wilt aanpakken. Gaarne inschrijven via deze link: AANMELDEN


Locatie

Locatie:
Volvo dealer Serva
Straat:
Watergoorweg 57A
Postcode:
3861 MA
Plaats:
Nijkerk
Provincie:
Gelderland
Land:
Netherlands

Omschrijving