Landelijke rit de Bockenreyder

Evenement

Titel:
Landelijke rit de Bockenreyder
Wanneer:
17-08-2019
Categorie:
regio Zuid
Gemaakt door:
Han Misdom

Omschrijving

Volvovrienden, 

Op zaterdag 17 augustus staat de jaarlijkse Bockenreydersrit op de agenda. We nodigen jullie hiervoor van harte uit! Na een mooie rit sluiten we natuurlijk af met de bekende overheerlijke BBQ.

We starten dit jaar in Nuenen. Vanaf 11.30 uur (niet eerder i.v.m. organisatorische bezigheden ter plekke) ben je welkom bij (zorg)boerderij De Krakenburg, Olen 50, 5674 PS in Nuenen. Tijdens het gebruikelijke kopje koffie/thee kunnen de kinderen zich vermaken in de kleine speelweide en de dieren op de boerderij bekijken. Vanaf 12.30 uur gaan we starten met de rit. Onderweg hebben we nog een beestachtig leuke stop voor jullie in gedachten. We eindigen vanzelfsprekend bij Herberg ‘In den Bockenreyder’. Daar wordt rond 17.30 uur de BBQ aangestoken. Je kunt dan gaan genieten van verschillende soorten vlees en vis, verrukkelijke salades, sauzen en wit en bruin brood. Als je nog een plekje over houdt, is er nog ijs als dessert.

De eigen bijdrage is €18,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar €5,00. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Ben je enthousiast geworden? Opgeven gaat deze keer via het elektronische aanmeldformulier op de VKV site.

Inloggen doe je via je lidnummer en je wachtwoord. Na het invullen van diverse gegevens wordt je doorgeleid naar de iDeal pagina van je bank. Pas na het afronden van je betaling staat je aanmelding in het systeem en is je aanmelding compleet. De uiterste aanmelddatum is 3 augustus maar wacht niet te lang want VOL = VOL!