Technische avond: injectie en LPG

Evenement

Titel:
Technische avond: injectie en LPG
Wanneer:
23-11-2018, 20:00
Locatie:
Auto Haarlem - Auto Haarlem, Haarlem
Categorie:
regio Noord-West
Gemaakt door:
Alfred van Buuren

Omschrijving

Vrijdag 23 november: Over injectie en ook over een DuettInjectie in Amazon 2

Altijd al willen weten hoe het eerste injectie-systeem voor onze Volvo's werkt? Wat de voor- en de nadelen zijn ten opzichte van carburateurs? Hoe het met de storingsgevoeligheid ervan staat? En hoe met injectie en lpg?

Uitleg hierover wordt op 23 november op deze technische avond gegeven. Aan de hand van een presentatie en een "life" Volvo met het injectie-systeem en gasinstallatie zal een en ander verduidelijkt worden. Regiobestuurder Jörg Wiegers
neemt dit bij het gastvrije Auto Haarlem voor zijn rekening. 

En als we dan toch op de 23e in Haarlem zijn, is het een mooie gelegenheid een kijkje te nemen in het pand naast Auto Haarlem. Dat is immers de werkplaats van Arthur Maandag. En die is daar bezig met de restauratie van een Duett. Daar is al eens een technische avond aan gewijd en we kunnen nu zien hoe het met dit project staat.

Auto Haarlem is gelegen aan de Frans Halsstraat 33, postcode 2021 EH Haarlem. Dat is iets ten noorden van het station en dus ook per openbaar vervoer prima te bereiken.
Zoals gebruikelijk begint de avond om 20.00 uur. Toegang is gratis en aanmelden niet nodig.

LET OP: ter plaatse is een vergunninggebied en mag je niet zomaar parkeren. Maar daar is een handige oplossing voor. Auto’s kunnen na 19 uur voor de vaste prijs van 2,84 euro de hele avond worden geparkeerd in de nabijgelegen parkeergarage Cronjé, onder het terrein van de vroegere Ripperdakazerne, met ingang aan de Kleverlaan. Officieel adres is Kleverlaan 12, 2023 JG Haarlem. Vanuit de garage de voetgangersuitgang aan de Schoterweg pakken en rechtsaf een klein stukje stadwaarts lopen. In haakse bocht rechtsaf en daar is het.


Locatie

Locatie:
Auto Haarlem
Straat:
Frans Halsstraat 33
Postcode:
2021 EH
Plaats:
Haarlem
Provincie:
Noord Holland
Land:
Netherlands
Website:
http://www.autohaarlem.nl

Omschrijving

De garage voor reparatie van alle automerken.
Tevens zijn wij gespecialiseerd in de Franse auto merken, het bouwen van Burtons en het onderhoud aan klassiekers.

Wij bevinden ons in het bruisende hart van Haarlem vlakbij het welbekende Frans Hals plein.
Doordat de garage zo'n gunstige ligging heeft, kunt u gemakkelijk op de bus of trein stappen om bijvoorbeeld op tijd op uw werk aan te komen, of lekker te gaan winkelen in Haarlem.

Ook kunt u gebruik maken van onze leenfiets.