Inspectiedag

Evenement

Titel:
Inspectiedag
Wanneer:
13-10-2018, 09:00 - 14:00
Locatie:
Volvo Ton van Kuyk B.V. - Volvo Ton van Kuyk B.V., Hoorn
Categorie:
regio Noord-West
Gemaakt door:
Alfred van Buuren

Omschrijving


Het is bijna al weer tijd voor onze jaarlijkse inspectiedag. Op zaterdag 13 oktober zijn we weer welkom bij Volvo-dealer Ton van Kuyk in Hoorn. Alle details staan in deze Nieuwsbrief.

Zaterdag 13 oktober: Sleutelen, afstellen en taxeren in Hoorn   Sleuteldag Ton van Kuyk 2

Op zaterdag 13 oktober heeft de jaarlijkse inspectiedag, voorheen de zelfsleutel- of afsteldag, plaats. Net als de afgelopen jaren zijn we te gast bij de plaatselijke Volvo-dealer in Hoorn. Dat was ooit Nic. de Rie & Zn BV maar is nu Ton van Kuyk. 

Op de inspectiedag kunnen regioleden op verschillende manieren naar hun auto laten kijken.
Altijd al met het idee gelopen de auto eens flink onder handen te nemen? Net een auto aangeschaft en geen idee wat er moet gebeuren of wat het bij benadering gaat kosten? Laat deskundige clubleden eens meedenken. Ton van Kuyk in Hoorn is op 13 oktober een mooie plek voor onafhankelijk advies. Ook voor kleinere technische vragen en problemen kan een ieder in Hoorn terecht. Zie deze dag als een mooie gelegenheid voor een pre-APK.

Vergeet ook niet dat de winter eraan komt. De inspectie kan een soort wintercheck zijn, waarbij de verlichting, banden en vloeistoffen gecontroleerd worden. En wie onder begeleiding een kleine reparatie wil uitvoeren, is ook welkom. Onderdelen dan zelf meenemen. Voor al het bovenstaande is het wel handig als men zich van te voren meldt bij Jos Tromp (0226-422718 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Daarnaast is het mogelijk in Hoorn de auto te laten taxeren. Ons regionale TC-lid Paul Kuhlemayer neemt dit onderdeel voor zijn rekening. Wie van de taxatiemogelijkheid gebruik wil maken, moet vooraf met Paul een afspraak maken: 0229-240490 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Niet te lang daarmee wachten, vol is vol.

De dag begint om 09.00 uur en duurt tot een uur of twee. Het adres is Kernweg 8 in Hoorn (1627 LC). De route: Neem komend van de snelweg A7 afslag 8 "Hoorn" en volg de provinciale weg N506 richting Enkhuizen. Na een paar kilometer is op een gegeven moment de afslag Hoorn '80. Bij de stoplichten rechtsaf dit industrieterrein op, waarna het pand van de Volvodealer na een paar honderd meter aan de rechterkant ligt.

En voor de goede orde: Wie gewoon even langs wil komen voor een kop koffie, praatje of een blik op de verzamelde auto’s is ook van harte welkom.


Locatie

Locatie:
Volvo Ton van Kuyk B.V.
Straat:
Kernweg 8
Postcode:
1627 LC
Plaats:
Hoorn
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Netherlands
Website:
http://www.tvk.nl

Omschrijving

MISSIE EN VISIE

Volvo Ton van Kuyk B.V. streeft continu naar verbetering van haar dienstverlening en kennis aangaande de producten welke wij leveren en onderhouden. Deze twee aspecten worden tevens uiteen gezet in de missie en visie van ons als onderneming.

Visie: In de komende jaren zal Ton van Kuyk BV gezien worden als maatgevend en grensverleggend binnen de automobielbranche op het gebied van klantbenadering, klanttevredenheid en klantvriendelijkheid. 

Missie: Ton van Kuyk BV streeft ernaar een optimale relatie te onderhouden met haar klanten. In deze relatie staan betrouwbaarheid en service centraal, hierdoor moet Ton van Kuyk BV gezien worden, en voelen, als ideale partner voor haar klanten. Zij moeten graag bij ons terugkomen!

Dit willen wij bewerkstelligen door:

  • Ruimschoots te voldoen aan de verwachtingen van klanten, door betrokken te zijn en in te spelen op persoonlijke wensen en behoeften. Wij willen ons verplaatsen in de beleving van de klant.
  • Bij het leveren van diensten ervoor zorgen dat de klant weet wat er gaat gebeuren, op welke termijn het gaat gebeuren en wat de kosten zijn. Dit vereist vakmanschap en actieve, duidelijke communicatie.
  • Loyaliteit creëren door het opbouwen en verstevigen van langdurige klantrelaties die bijdragen aan de ondernemingsdoelstellingen. Hierbij willen wij onze klanten kennen zodat wij weten wat de behoeften zijn zodat we daar op kunnen inspelen. 

Daarnaast willen wij als werkgever:

  • Een aantrekkelijke en betrouwbare werkgever zijn. Ton van Kuyk BV is ervan overtuigd dat professionele en ambitieuze medewerkers de beste garantie zijn voor een optimaal presterende organisatie. 
  • Een financieel gezond bedrijf zijn om de continuïteit van de onderneming en de kwaliteit van medewerkers te waarborgen ten behoeve van een optimale dienstverlening.
  • Streven naar klantgerichte medewerkers die zich gewaardeerd voelen in hun vakmanschap en trots zijn op Ton van Kuyk BV en op elkaar. 
  • Persoonlijke ontwikkeling van medewerkers door in te spelen op hun wensen en behoeften, rekening houdend met hun competenties.