Najaarsrit P1800 register

Evenement

Titel:
Najaarsrit P1800 register
Wanneer:
28-09-2018 - 30-09-2018
Locatie:
Hotel Inkelshoes - Hotel Inkelshoes, Epen
Categorie:
P1800 register
Gemaakt door:
Steven Jan Gerritsen

Omschrijving

Wederom hebben wij een prachtige locatie gevonden om te starten met de Najaarsrit 2018.

Het personeel van Hotel Inkelshoes in Epen zal voor ons een voortreffelijk weekend verzorgen in de vorm van een schitterende plek net buiten Epen. Het weekend is van vrijdag 28 t/m zondag 30 september.

Iedereeen wordt op vrijdag omstreeks 17.00 uur verwacht, uiteraard mag je ook eerder komen, en om circa 18.30 uur hebben wij een welkomstdrankje. Het viergangen diner zal tussen 19.00 en 19.30 uur geserveerd worden. Na het diner is er gelegenheid voor gezellig natafelen en een afzakkertje.

Inkelshoes

Op zaterdag na het ontbijt kunnen de eerste deelnemers vertrekken voor een prachtige tocht door Zuid Limburg dan via de Brunssummerheide de grens over naar Duitsland. In Duitsland zakken wij langzaam af naar het Nationalpark Eifel om vervolgens de grens met België over te steken. Wij rijden dan nog een stukje door Parc naturel Hautes Fagnes Eifel om vervolgens de grens met Nederland te kruisen.

Weer aangekomen in het hotel kan iedereeen onder het genot van een drankje de ervaringen delen en omstreeks 19.00 uur zal er weer een viergangen diner geserveerd worden. De afsluiting is uiteraard weer onder het genot van een praatje en een drankje.

Zondagochtend na het uitgebreide ontbijt kan iedereen weer voldaan huiswaards keren.

De kosten voor het weekend bedragen € 175,00 per persoon op basis van een twee persoonskamer. Dit is inclusief welkomstdrankje, 2 maal diner en 2 maal ontbijt. Drank is voor eigen rekening.

Voor een éénpersoonskamer geldt een toeslag van € 11,00.

Wij hebben een optie op 25 kamers en daarvan zijn er, na de eerste uitnodiging, inmiddels 21 geboekt. Misschien kunnen wij nog twee kamers extra krijgen. Maar wees er snel bij want vol is vol.

Na ontvangst van uw mail ontvangt u een bevestiging met de wijze van betalen. U dient 50% vooruit te betalen en uw reservering is pas definitief als dit bedrag is bijgeschreven.

Aanmelden kan bij de activiteiten coördinator, Ludger van Zwetselaar (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of als reply op deze mail onder vermelding van: 
- Naam
- Aantal personen
- Lidnummer VKV
- Kenteken.


Locatie

Hotel Inkelshoes
Locatie:
Hotel Inkelshoes
Straat:
Terzieterweg 12
Postcode:
6285 NE
Plaats:
Epen
Land:
Netherlands
Website:
http://www.hotel-inkelshoes.nl/index.php