23e Zeelandrit inschrijving gesloten!

Evenement

Titel:
23e Zeelandrit inschrijving gesloten!
Wanneer:
16-09-2018
Locatie:
Olov, Volvo dealer te Goes - Olov, Volvo dealer te Goes, Goes
Categorie:
regio Zuid-West
Gemaakt door:
Ruud Reniers

Omschrijving

Genieten van het Zeeuwse landschap

Op zondag 16 september 2018 organiseert de regio Zuid-West voor de 23ste keer een route door Zeeland. De organisatie heeft er deze keer voor gekozen om een rit samen te stellen door de altijd verassende en mooie Zak van Zuid-Beveland. De route gaat voornamelijk langs binnenwegen en (onverharde) dijken en leidt langs de vele pittoreske dorpen van de Zak van Zuid-Beveland. In de routebeschrijving worden bezienswaardigheden en wetenswaardigheden van de omgeving vermeld.

Deze keer zullen de Zuid-Bevelandse Leuntje en Merien de deelnemers vergezellen tijdens een prachtige rit door ‘de Zak’.  Leuntje en Merien zijn onlosmakelijk verbonden met Zeeland. Ze vertegenwoordigen de authenticiteit van de regio met hun typische humor in het Zeeuws dialect. Tijdens de rit passeren we het atelier van hun artistiek bedenker en tekenaar Jan Willem Hament.

Bericht namens de organisatie van de rit: Om teleurstellingen te voorkomen: De Zeelandrit zit volledig vol. Op de bonnefooi komen om mee te rijden heeft dus geen zin.

De organisatoren van regio Zuid-West,

Rinus , Anet, Geert en Arianne


Locatie

Locatie:
Olov, Volvo dealer te Goes
Straat:
Pearyweg 17
Postcode:
4462GT
Plaats:
Goes
Provincie:
Zeeland
Land:
Netherlands
Website:
http://www.olov.nl

Omschrijving

Olov® is zowel in Goes als in Nieuwe Tonge gevestigd. In Goes resideert Olov in het CAR VILLAGE®-complex aan de Pearyweg te Goes. Een modern pand waar licht en ruimte voor alle modellen, een modern geoutilleerde werkplaats, meer dan voldoende parkeermogelijkheid en de echte Volvo-beleving de boventoon voeren. In Nieuwe Tonge is Olov® gevestigd in aan de Langeweg te Nieuwe Tonge.