Bockenreyder 2018

Evenement

Titel:
Bockenreyder 2018
Wanneer:
18-08-2018, 10:30
Locatie:
Museum Hoeve Strobol - Museum Hoeve Strobol, St. Oedenrode (Nijnsel)
Categorie:
regio Zuid
Gemaakt door:
Han Misdom

Omschrijving

Update: Inmiddels Volgeboekt!

Volvovrienden,

Graag nodigen we jullie uit voor alweer de tiende editie van de Bockenreydersrit met als afsluiter natuurlijk de inmiddels beroemde en beruchte, maar bovenal gezellige BBQ, op zaterdag 18 augustus a.s.

We vertrekken dit jaar vanaf een bijzondere locatie, namelijk Museum Hoeve Strobol, Strobolse Heidesteeg 10, 5491 RT in St. Oedenrode (Nijnsel). Dit is een museum met een enorme verzameling tastbare nostalgische herinneringen uit grootmoeders tijd. Er is voor ieder wat wils; van een Unic vrachtauto uit 1912 tot een enorme stoommachine die nog in restauratie is. Daar tussenin diverse oude ambachten zoals weven, klompen maken, een sokkenbreimachine uit 1890, bomen zagen op ambachtelijke wijze en een oude babykamer compleet met couveuse en nog veel en veel meer.

Om voldoende gelegenheid te hebben hier rond te kijken, ben je al vanaf 10.30 uur welkom. Na een kop koffie/thee/fris met wat lekkers en een welkomstwoord door organisatoren en regio-voorzitter vertrekken we rond 12.30 uur voor een mooie rit.

Het wordt weer een afwisselende tocht door een gebied waar we met deze rit nog niet eerder geweest zijn. We eindigen vanzelfsprekend bij Herberg ‘In den Bockenreyder’. Daar wordt rond 17.30 uur de BBQ aangestoken. Je kunt dan gaan genieten van verschillende soorten vlees en vis, verrukkelijke salades, sauzen en wit en bruin brood. Als je nog een plekje over houdt, is er nog ijs als dessert.

De eigen bijdrage is € 15, - per persoon, kinderen tot 12 jaar € 5, - per kind. Alle consumpties zijn voor eigen rekening.

Ben je enthousiast geworden? Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je lidnummer. We willen ook graag weten met hoeveel volwassenen je komt en met hoeveel kinderen in welke leeftijd. De uiterste aanmelddatum is 12 augustus, maar wacht niet te lang want vol is vol!

Bijdrage van tevoren overmaken op rekeningnummer NL47RABO0141559942 t.n.v. Volvokv Regio Zuid te Sint Michielsgestel o.v.v. BBQ en je lidnummer.

Mocht je onverhoopt toch nog verhinderd zijn, meld je dan voor 16 augustus af anders kunnen we de bijdrage niet retourneren.

We zien jullie graag op zaterdag 18 augustus.

Toon en Maria, Carol en Daniëlle en het bestuur van regio Zuid.


Locatie

Locatie:
Museum Hoeve Strobol
Straat:
Strobolse Heidesteeg 10
Postcode:
5491 RT
Plaats:
St. Oedenrode (Nijnsel)
Land:
Netherlands