Technische avond lassen

Evenement

Titel:
Technische avond lassen
Wanneer:
17-11-2017, 19:00
Locatie:
Best Golf Best - Best Golf Best, Best
Categorie:
regio Zuid
Gemaakt door:
Han Misdom

Omschrijving

Uitnodiging Technische avond laswerk, 17 november 2017 in Best.

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Zeker naarmate de leeftijd van onze auto’s toeneemt, wordt de kans steeds groter.

Lassen. Het is een onmisbare verbindingsmethode bij restaureren. Ook voor de APK is soms laswerk nodig. Dit laswerk dient van goede kwaliteit te zijn en op juiste wijze uitgevoerd te worden.

Sommige van ons kunnen het zelf, anderen moeten het noodgedwongen uitbesteden vanwege gebrek aan kennis/kunde of gebrek aan apparatuur/gereedschappen. Wellicht kan deze technische avond daar verandering in brengen!

Regio Zuid heeft een tweetal bedrijven bereid gevonden om voor ons een technische avond te verzorgen over dit thema. Groothandelsbedrijf Laskar Las- en Snijtechniek uit Gorinchem in samenwerking met Roman Techno, technische handelsonderneming uit Someren.

Zij zullen deze avond uitleg geven over diverse lasmethoden en snijtechnieken, gereedschappen en toebehoren.

Er zal worden ingegaan op diverse lastechnieken zoals o.a. MIG/MAG en TIG en de daarvoor te gebruiken apparatuur.

Plasmasnijden is iets wat steeds vaker wordt toegepast en zal dus ook aan bod komen.

De lasspecialisten van Laskar komen uit de praktijk en hebben ruime ervaring met laswerk in de automobielbranche. Zowel voor de geoefende lasser als ook voor de beginner is er van hen veel te leren!

Uiteraard is er ruime mogelijkheid om al deze apparatuur te demonstreren en te laten zien wat er voor ons mogelijk is.

Naast apparatuur zal er ook informatie gegeven worden over lasbenodigdheden en diverse gereedschappen. Roman Techno is als technische handelsonderneming in onze regio de leverancier van deze apparatuur, lastoebehoren en (hand)gereedschappen. Zij zijn aanwezig om deze te tonen en uitleg te geven over de mogelijkheden.

Deze avond zal gegeven worden in de werkplaats van Best Golf in Best. Het adres is Golflaan 1, 5683 RZ, Best. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig, de werkplaats is gelegen op het golfterrein, de te lopen route zal aangegeven worden.

Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. Opgeven is verplicht, er is een beperking aan het aantal deelnemers. Aanmelden via e-mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Locatie

Locatie:
Best Golf Best
Straat:
Golflaan 1
Postcode:
5683 RZ
Plaats:
Best
Land:
Netherlands