LPG Uitleg & Afstellen

Evenement

Titel:
LPG Uitleg & Afstellen
Wanneer:
24-06-2017, 09:15 - 12:30
Locatie:
AutoGas van der Weide - AutoGas van der Weide, Doornspijk
Categorie:
regio Midden
Gemaakt door:
Jan Mulder

Omschrijving

Overweegt u de aanschaf of rijdt u zoals veel andere Volvo Klassiekers op LPG? Vaak al jaren zonder noemenswaardige problemen maar toch het idee dat het beter kan? Soms een beetje moeilijk starten, onregelmatig lopen of tegenvallend verbruik? 

Kom dan op zaterdag 24 juni naar ‘AutoGas van der Weide’ (http://www.autogasvdweide.nl). Onze gastheer weet werkelijk alles van het inbouwen van LPG en het afstellen daarvan. Hij draait aan een paar schroefjes en de auto rijdt gelijk beter (ervan uitgaande dat de overige afstelling van de auto zoals kleppen en ontsteking natuurlijk goed staat).

Datum: 24 juni 2017

09:15 uur  -  Ontvangst

09:30 uur  -  Aanvang: Met een korte theorie over LPG en daarna auto’s afstellen

12:30 uur  -  Afronding

Adres:
AGID - Autogas van der Weide
Spaerbroekweg 8
8085 BA Doornspijk

Zoals genoemd in de agenda, zullen we een korte toelichting geven op de principes van een LPG Installatie, waar op gelet moet worden en wat aandachtspunten zijn. En vervolgens is er voldoende tijd om een aantal Volvo Klassiekers de werkplaats in te rijden voor een korte controle en indien mogelijk en nodig stelt Gerhard van der Weide de auto weer piekfijn af!

Graag even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als u van plan bent om te komen. Kosten voor deelname zijn 5,00 Euro. (Kan op de dag betaald worden). Geeft u in uw mailtje even aan of u uw auto wilt laten afstellen. We kunnen dan een beetje rekening houden met de indeling. Maar de tijd is beperkt dus het gaat op volgorde van aanmelding.

Contact informatie

Naam:
Goossen Foppen
Telefoon:
0648590057


Locatie

Locatie:
AutoGas van der Weide
Straat:
Spaerbroekweg 8
Postcode:
8085 BA
Plaats:
Doornspijk
Land:
Netherlands

Omschrijving

Autogas van der Weide is gespecialiseerd in alle soorten G3-installaties. Ook kunnen oldtimers hier voorzien worden van een LPG-installatie.