Najaarsrit P1800 register

Evenement

Titel:
Najaarsrit P1800 register
Wanneer:
29-09-2017, 17:00 - 01-10-2017, 12:00
Locatie:
Floreal hotel La Roche en Ardenne - Floreal hotel La Roche en Ardenne, La Roche-en-Ardenne
Categorie:
P1800 register
Gemaakt door:
Steven Jan Gerritsen

Omschrijving

Najaarsrit: 29 September tot 1 Oktober

De route voor de Najaarsrit is uitgezet. De temperatuur was op dat moment (juli) gelijk aan die van eind september. Het is op 24 juli slechts 12 tot 15 graden met voldoende regen voor een hele maand.

Neemt niet weg dat wij een geweldige tocht hebben gereden. Bijna alle wegen rijden we voor het eerst. Soms stipten wij een bekende plaats aan. 

De rit is ongeveer 160 kilometer en biedt alles wat de Ardennen aan prachtigs te bieden heeft. Wegen die smal zijn, wegen die onverhard zijn, prachtige uitzichten, volop bossen en uitgestrekte landerijen. Al met al de moeite waard om er bij te zijn.

Het hotel ligt net buiten La Roche en Ardenne: een prachtig chateau gelegen op een terrein van 4 hectare en is onderdeel van de Floreal group. Zie ook: https://www.florealgroup.be/en/page/la-roche-en.html Het is geen luxe hotel maar alles voldoet aan onze wensen tegen een betaalbare prijs.

IMG 2846 2

Wij hebben de beschikking over 25 kamers. De kosten bedragen 185 euro per persoon zonder drankjes: wel inclusief twee overnachtingen en ontbijt, een welkomstdrankje en twee keer een vier-gangen menu met koffie/thee.

Geen reden om te bedenken dat dit het jaar is dat je helaas verhinderd bent. Dus snel boeken: 

Aanmelden kan bij de activiteiten coordinator, Ludger van Zwetselaar, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,of als reply op deze mail, onder vermelding van: 

- naam
- aantal personen
- dieetwensen
- lidnummer VKV
- kenteken.

U ontvangt dan een bevestiging en het verzoek om een aanbetaling te doen.

Contact informatie

Naam:
Ludger van Zwetselaar


Locatie

Locatie:
Floreal hotel La Roche en Ardenne
Straat:
Avenu de Villez 6
Postcode:
6980
Plaats:
La Roche-en-Ardenne
Land:
Belgium
Website:
https://www.florealgroup.be/en/page/la-roche-en.html