Afsteldag injectie P1800 register

Evenement

Titel:
Afsteldag injectie P1800 register
Wanneer:
22-04-2017, 09:00 - 13:00
Locatie:
Jan Ooms Classics - Jan Ooms Classics, Monster
Categorie:
P1800 register
Gemaakt door:
Steven Jan Gerritsen

Omschrijving

Op zaterdag 22 april a.s. zullen we weer een injectie-afsteldag houden in samenwerking met Jan Ooms. Zoals gebruikelijk vindt het evenement plaats in de garage van Jan Ooms Classics, Vlotlaan 124, 2681 TV in Monster (tel. 0174-212799). Dit bedrijf is gelegen op het Industrieterrein ‘Vlotlaan’, dat bereikbaar is via de N211 (de weg, die vanuit Den Haag naar Hoek van Holland gaat).

Per auto trekken we een uur uit. We controleren het injectiesysteem, en daarna bekijkt Jan het functioneren van de motor als geheel. Omdat de airco’s van de auto's verwijderd moeten worden teneinde bij de computer te kunnen hebben we voor deze auto's extra tijd nodig, tenzij de eigenaar dit apparaat reeds vooraf demonteert (los laat hangen). Laat een en ander even weten op het aanmeldingsstrookje.

Je kunt je aanmelden via onderstaand strookje, en geef daarbij aan of je de voorkeur geeft aan 's ochtends dan wel 's middags. Bij te veel aanmeldingen zullen we een keuze moeten maken, en zullen in elk geval de deelnemers van eerdere afleveringen afvallen. Je ontvangt vooraf informatie over het tijdstip, waarop je wordt verwacht, alsmede van een routebeschrijving naar het bedrijf van Jan Ooms.

Vanzelfsprekend zijn belangstellenden de hele dag (tot een uur of drie) welkom. De koffie staat klaar, en we zullen zoveel mogelijk tijd nemen om al je vragen te beantwoorden.

Aanmeldingsinfo afstellen injectiemotor bij Jan Ooms

Naam                                       :             

Adres                                       :

Postcode en woonplaats             :

Telefoonnummer (06)                :

Lidnr. V-44                              :             

Auto uitgerust met airco J/N       :   

Voorkeur voor tijdstip                :                                                                                            


Stuur deze informatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact informatie

Naam:
Peter Devilee
Telefoon:
0703666343


Locatie

Locatie:
Jan Ooms Classics
Straat:
Vlotlaan 124
Postcode:
2681 TV
Plaats:
Monster
Provincie:
Z.Holland
Land:
Netherlands
Website:
http://home.tiscali.nl/volvoomsclassics/