PV Cursus Rem & Ontsteking

Evenement

Titel:
PV Cursus Rem & Ontsteking
Wanneer:
04-03-2017, 09:30 - 16:00
Locatie:
Jaap Blijleven / Putten - Jaap Blijleven / Putten, Putten
Categorie:
PV register
Gemaakt door:
Job Burgers

Omschrijving

Op beide dagen wordt de Cursus Remmen en Ontsteking gegeven in Ermelo. Dit is een cursus die de hele dag duurt. De maximale groepsgrootte is 5 personen, waarbij je alleen kunt deelnemen aan de cursus als je de eigen PV meeneemt. De bedoeling is n.l. leren sleutelen aan je eigen auto. De cursus is gesplitst in een ochtend en middagdeel, waarbij er wisselend wat verteld wordt over/gewerkt wordt aan de ontsteking en de remmen.

Cursus Ontsteking / 1 dag / Wat is er allemaal nodig om precies op het juiste moment de vonk in de bougie te krijgen? En wat kan je doen om storingen te voorkomen? Bobine; verdeler; contactpunten; bougiekabels en bougies komen aan de orde, net als de ontsteking op tijd zetten op het juiste aantal graden voorontsteking.

Cursus Remmen! “Ik krijg steeds bij de APK te horen dat ik teveel afwijking heb in de remkracht?” “Lastig hoor, rondom trommelremmen…” Nou dat vinden wij niet! Maar het is wel zaak om je remmen goed te leren onderhouden. Waar let je dan op, wanneer is een wielremcilinder lek; hoe goed is de kwaliteit van mijn remvloeistof? Allemaal vragen die aan de orde komen. Het zelf openmaken van je eigen remmen en deze inspecteren maakt onderdeel uit van de cursus.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact informatie

Naam:
Jaap Blijleven


Locatie

Locatie:
Jaap Blijleven / Putten
Straat:
Groot Hellerweg 1
Postcode:
3882ME
Plaats:
Putten
Land:
Netherlands