Technische avond: uitleg taxatie

Evenement

Titel:
Technische avond: uitleg taxatie
Wanneer:
24-11-2017, 20:00
Locatie:
Witte Paal - Witte Paal, Schagen
Categorie:
regio Noord-West
Gemaakt door:
Alfred van Buuren

Omschrijving

Vrijdag 24 november: Alles over taxatiesP1800 2 tbv taxatie avond

De trotse bezitter van een oldtimer moet er niet aan denken dat hij schade oploopt. Toch is dat niet altijd te voorkomen. En dan is het te hopen dat je goed verzekerd bent. In dat kader is een geldig taxatierapport essentieel.

Voor zo’n rapport kun je naar een commercieel bedrijf, maar VKV-leden hebben een aantrekkelijk alternatief. Voor een prikkie kun je voor een taxatie terecht bij een lid van onze eigen Technische Commissie. En omdat alles in het overkoepelende Fehac-verband gebeurt, moet dit voor verzekeringsmaatschappijen geen enkel probleem zijn.

Maar hoe gaat een taxatie eigenlijk in zijn werk? Ons eigen regionale TC-lid Paul Kuhlemayer gaat dat op vrijdag 24 november uitleggen.

De avond heeft plaats bij iemand die wij tot voor kort kenden als regiobestuurder Rob Wardenaar. Op het industrieterrein Witte Paal in Schagen is diens bedrijfscomplex te vinden. Het adres is Witte Paal 44. Postcode is 1742 NL. De avond begint zoals gebruikelijk om 20.00 uur en aanmelden is niet nodig. De avond is in een loods achter op het terrein van Rob, even naar achteren doorlopen dus.


Locatie

Locatie:
Witte Paal
Straat:
Witte Paal 44
Postcode:
1742 NL
Plaats:
Schagen
Provincie:
Noord Holland
Land:
Netherlands