Technische avond Motorenrevisie Steins

Evenement

Titel:
Technische avond Motorenrevisie Steins
Wanneer:
17-02-2017, 19:30 - 22:30
Locatie:
Motorenrevisie Steins - Motorenrevisie Steins, Valkenburg
Categorie:
regio Zuid
Gemaakt door:
Han Misdom

Omschrijving

Op deze technische avond zijn we te gast bij Motorenrevisie Steins in Valkenburg. Dit is nog een echt familiebedrijf dat echter wel meegaat in de modernisering die heden ten dagen verwacht wordt door de klanten. Gastheer is Ralf Steins en hij zal geassisteerd worden door zijn vader.  Op deze avond zullen we in twee groepen rondgeleid worden door het bedrijf waarbij we een goed beeld krijgen van het vak motorenrevisie en daarnaast de werking van de diverse machines wordt getoond.

Het onderwerp motorenrevisie spreekt bij velen tot de verbeelding dus we verwachten een grote opkomst. Echter om deze technische avond beheersbaar te houden is er een maximum gesteld van 40 deelnemers, dus een rondleiding van 2 groepen met maximaal 20 personen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt; dus geef u tijdig op want “Vol is Vol”. Daarom is het verplicht dat u zich opgeeft voor deze avond onder vermelding van:

·         Naam

·         Lidnummer

·         E-mail

·         tel nummer (bij voorkeur mobile nummer). Stel dat we de avond moeten annuleren door bijvoorbeeld een weeralarm (sneeuw), dan kunnen we iedereen snel bereiken.

Opgeven doet u per E-mail:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het programma van deze avond ziet er alsvolgt uit:

Ontvangst vanaf 19.30 uur; uitleg en rondleiding start om 20.00 uur, Ralf leidt de ene groep rond terwijl vader Steins de ander groep onder zijn hoede neemt. Rond 22.15 uur verwachten we dat we klaar zijn met het programma, daarna is er nog gelegenheid om na te borrelen.
Het adres is: Motoren Revisie Steins, De Valkenberg 7 6301 PM Valkenburg

Een voorproefje vindt u op  www.motorenrevisiesteins.nl


Locatie

Locatie:
Motorenrevisie Steins
Straat:
De Valkenberg 7
Postcode:
6301 PM
Plaats:
Valkenburg
Provincie:
ZL
Land:
Netherlands