Toerrit en BBQ Bockenreyder 2017

Evenement

Titel:
Toerrit en BBQ Bockenreyder 2017
Wanneer:
26-08-2017, 00:00 - 00:00
Locatie:
“Retrolegends Classic and Sportcars” - “Retrolegends Classic and Sportcars” , Valkenswaard
Categorie:
regio Zuid
Gemaakt door:
Han Misdom

Omschrijving

Volvovrienden,

Graag nodigen we jullie uit voor de Bockenreijdersrit met als afsluiter natuurlijk de inmiddels beroemde en beruchte BBQ, op zaterdag 26 augustus.

We hebben weer een mooie rit uitgezet die deze keer start vanaf een bijzondere locatie. We starten namelijk bij “Retrolegends Classic and Sportcars” de Vest 24a, 5555XL Valkenswaard. Dit bedrijf van Henny Kennis koopt en verkoopt exclusieve oldtimers van verschillende merken over de gehele wereld. Het pand waar we te gast zijn staat vol met deze schitterende auto’s en het is dus zeer de moeite daar eens lekker rond te kijken.

Vanaf 11.30 uur ben je hier welkom, niet eerder i.v.m. bezigheden in het bedrijf en organisatie. Je wordt ontvangen met koffie/thee. Na het rondkijken in het bedrijf vertrekken we rond 12.30 uur voor een mooie rit. Het wordt weer een afwisselende rit. We eindigen vanzelfsprekend bij Herberg ‘In den Bockenreijder’. Daar wordt rond 17.30 uur de BBQ aangestoken. Je kunt dan gaan genieten van verschillende soorten vlees en vis, verrukkelijke salades, sauzen en wit en bruin brood. Als je nog een plekje over houdt, is er nog ijs als dessert.

De eigen bijdrage is €12,50 per persoon, kinderen tot 11 jaar €5, -. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Ben je enthousiast geworden? Aanmelden voor deze tocht met BBQ kunt u bij het secretariaat van Regio Zuid, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw lidnummer en het aantal personen, kinderen en de leeftijd van de kinderen. Uiterste opgavedatum 16 augustus 2017 (liefst zo snel mogelijk). Bijdrage graag van tevoren overmaken op rekeningnummer NL 47 RABO 0141559942 t.n.v. Volvo Klassieker Vereniging Regio Zuid te Hardinkxveld-Giessendam onder vermelding van Bockenreijder en uw lidnummer. De volgorde van betaling geldt als inschrijfnummer.

Het maximum aantal deelnemers is gelimiteerd op 125. Mocht het slecht weer zijn dan wordt de BBQ naar binnen verplaatst.

Mocht je onverhoopt toch nog verhinderd zijn, meld je dan tijdig af zodat we eventuele deelnemers die op de wachtlijst staan kunnen doorschuiven

We zien jullie graag op zaterdag 26 augustus.

Carol en Daniëlle en het bestuur van regio Zuid.


Locatie

Locatie:
“Retrolegends Classic and Sportcars”
Straat:
De Vest 24a
Postcode:
5555 XL
Plaats:
Valkenswaard
Land:
Netherlands