Landelijk kampeerweekend 2021

Het Landelijk kampeer weekend 2021 georganiseerd door Regio zuid vindt plaats op Camping de Bergen in Wanroij en heeft het Thema "Gouden Bergen".

logo lkw 2021

Het Landelijk Kampeerweekend 2021 is mogelijk binnen de huidige Corona maatregelen. De opzet is als volgt:
De organisatie van het LKW heeft een overeenkomst met camping de Bergen in Wanroij. Iedere equipe, bestaande uit leden van het eigen gezin volgens de regels van het RIVM, schrijft zich als zodanig in bij de camping en krijgt een ruime plek toebedeelt waardoor het mogelijk is de vereiste afstand te houden van de equipes ernaast. Alle equipes staan straks bij elkaar op een eigen veld. De georganiseerde activiteiten zoals de tourrit, de “camping-quiz” etc. zijn ook allemaal op afstand en met de eigen equipe te doen. De camping is verantwoordelijk voor het naleven van de maatregelen, maar het spreekt voor zich dat het alleen kan slagen als alle deelnemers bereid zijn zich aan de maatregelen te houden.
Wij zijn van mening dat, ondanks de maatregelen waardoor bijvoorbeeld een feestavond niet tot de mogelijkheden behoort, we toch veel gezelligheid kunnen creëren op anderhalve meter afstand. We hopen u dan ook te mogen begroeten. Vanwege het jubileumjaar zullen ook de collega Volvo verenigingen een uitnodiging ontvangen.

De kosten:
-Verblijf door een equipe van twee personen van woensdag 12 mei tot en met zondag 16 mei kost €120,-. Hierbij inbegrepen zijn:
- Alle kosten voor 4 nachten camping inclusief toeristenbelasting
- Een ruime kampeerplek met elektra, waar de klassieke Volvo ook kan staan
- De sanitaire voorzieningen op ons terrein, maar ook toegang tot de faciliteiten op het park
- Vouchers voor (korting op) diverse leuke attracties op het park
- Deelname aan de activiteiten van de club waarbij leuke prijzen te winnen zijn
- Een welkomsttasje met info en een rallyschildje
- Per equipe een T-shirt met opdruk
- Een gezamenlijk (maar wel Corona-proof) ontbijt op zondag

Extra’s zijn als volgt:
- Iedere extra persoon kost €17,50 voor de eerste nacht om de kosten van de activiteiten te dekken, en €5,- voor iedere volgende nacht. In totaal dus €32,50 van woensdag tot en met zondag. Kinderen tot twee jaar zijn gratis.
- Extra nachten op het terrein is mogelijk. Vanaf maandag 10 mei kun je er al staan en het is mogelijk te blijven tot maandag 17 mei. Extra nachten kosten €22,50 per equipe per nacht, en €5,- voor iedere extra persoon per nacht.
- Je kunt je bij de inschrijving opgeven voor de BBQ op vrijdagavond. Deze compleet verzorgde BBQ inclusief gasbarbecue kost €15,50 per persoon. Bij het inschrijven geef je aan welk pakket je wilt en hoeveel pakketten. Bij de huidige maatregelen haal je de BBQ af bij de campingwinkel en gebruik je deze op de eigen plek, als de maatregelen het toelaten wordt dit een gezamenlijke activiteit.
- Voor €8,- is het mogelijk om op de plattegrond een voorkeursplek te reserveren.

Vanwege de huidige maatregelen is de inschrijving vanuit de camping nog niet geopend, de link waarmee u zich kunt inschrijven volgt.

Let op: Omdat de inschrijving via de camping verloopt gelden hiervoor hun regels betreffende het annuleren. Dat houdt in dat er een voucher voor een later bezoek aan de camping wordt verstrekt in het geval dat je annuleert, of wanneer het LKW onverhoopt toch niet door kan gaan.