Vårfärd 19-04-2020

47609095901 7a39892156 o
Beste leden,

De inschrijving voor de Vårfärd is gesloten. Door een overweldigende belangstelling is het maximaal aantal equipes bereikt.

Op 19 april 2020 is het zo ver, de 25e editie van de landelijke Vårfärd wordt verreden. In een harmonieuze samenwerking met de VKV, de 700 Vereniging en het 240-260 register is wederom een prachtige rit voor u uitgezet. De Vårfärd is bedoeld voor alle Volvo’s van 25 jaar en ouder. Alle overige automerken zijn niet toegestaan. Voor meer informatie over de rit kijkt u op onze Facebookpagina.

Wat kunt u verwachten?
Om een traditie in ere te houden starten we in de plaats waar we de laatste keer zijn gefinisht: in Bergharen. U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom bij Hill’s Food and Fun, Stompendijk 9, 6617 KH Bergharen. U kunt parkeren op het grasveld aan de weg. Indien dit grasveld door weersomstandigheden te drassig is, wordt u een alternatieve parkeerlocatie gewezen door onze verkeersvrijwilligers. De koffie staat voor u klaar!
Tussen 11.00 uur en 12.00 uur kunt u starten voor ongeveer 100 km Volvo rijplezier. De finish is uiterlijk om 17.00 uur in regio Amersfoort. Om 17.30 uur is de prijsuitreiking. Bovenal bent u een dag onder soortgenoten met hun Volvo’s.

Het inschrijfgeld bedraagt €20 per auto, maar de VKV sponsort de rit, waardoor u als VKV lid slechts €10 per auto betaalt. U krijgt hiervoor een rallyschildje, koffie, een foto van u onderweg met uw Volvo en een prijs als u de rit en de opdrachten als (één van) de beste(n) heeft vervuld. Om organisatorische redenen stopt de inschrijving voor deze rit bij 100 deelnemende auto’s. Daarom is inschrijving vooraf verplicht. 

U schrijft zich in via deze link: Vårfärd 2020 Echter, door de verwachte hoge opkomst is deelname aan deze rit nog geen garantie. U krijgt hier tijdig een bevestiging van per mail. In de regel geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt.
Deze editie is de route voor iedereen eenvoudig te volgen met een gewone routebeschrijving. De Vårfärd staat erom bekend dat ook voor de kinderen een fantastisch programma wordt opgezet. Kinderen tot 12 jaar oud kunnen ook mee ‘puzzelen’ onderweg en maken kans op leuke prijzen!

Zonder vrijwilligers geen Vårfärd! 
Zonder hulp van vrijwilligers is het onmogelijk om de dag te laten slagen. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers om deze rit ook in 2020 tot een groot succes te maken. Wilt u de handen uit de mouwen steken op deze prachtige dag? Meld u dan aan als vrijwilliger via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de Facebookpagina van de VKV of Vårfärd.

Wij hopen u te ontmoeten op zondag 19 april 2020!