Elandrun 2020

Geachte relatie,

Op zondag 5 april a.s. mogen onze geliefde Volvo's weer uit hun winterslaap worden gehaald. Dan staat de Elandrun weer op de agenda. Met dit schrijven willen wij u en al uw leden uitnodigen om aanwezig te zijn tijdens dit evenement. Als toeschouwer of als deelnemer. Wederom zijn we weer welkom op het Midlandcircuit te Lelystad waar de familie Vowinkel de kantine beheert. Hier is het befaamde 'broodje bal' te verkrijgen. Elandrun auto

Wij vertrouwen erop dat u deze informatie wilt delen met uw leden/relaties via nieuwsbrief, social media of alle andere vormen van publicatie. Wacht hier niet te lang mee gezien er een maximaal aantal deelnemers is. De voorinschrijving was al van start (frequente deelnemers) en het loopt aardig snel.

Aanmelden kan via: www.elandrun.nl (er zijn maximaal 80 deelnemers mogelijk, vol = vol)

 

Belangrijke punten Elandrun:

  • Het terrein van het Midlandcircuit is voor bezoekers op eigen risico toegankelijk.
  • Bezoekers betalen geen entree, dit evenement is gratis voor toeschouwers.
  • Deelnemers dienen een afstandsverklaring in te vullen. regelement
  • Kinderen onder de 10 jaar mogen niet in een deelnemende auto het circuit betreden.
  • Deelnemers dragen een goede helm (geen fietshelm, dat is dus geen goede helm).
  • Bijrijders dragen ook een goede helm.
  • Toegang tot het circuit is uitsluitend voor crew en deelnemers. Film/foto ploegen dienen toestemming te vragen.
  • De Elandrun is leuk.

Tevens is er een mogelijkheid om een kraam/standplaats te huren, mits het Volvo gerelateerd is (poetsbedrijf met een vaalrode Volvo is ook prima, zolang het maar aansluit op de doelgroep: Volvo). De Elandrun wordt mede mogelijk gemaakt door sponsors. Wij zijn altijd op zoek naar bedrijven die hun naam willen verbinden aan dit evenement. Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ca 30-45 minuten willen fungeren als baancommissaris. Dat klinkt als een heavy job, maar dat valt mee en bovendien is het bijzonder leuk omdat je (uiteraard veilig en overdekt) tussen de actie in staat. Je krijgt een hesje, portofoon en twee vlaggen. Wanneer een pylon wordt omgereden moet deze overeind worden gezet. Dit gebeurt uiteraard wanneer alles stil is gelegd. Ook geef je via de portofoon door wie er een pylon raakt, deze persoon krijgt dan een tijdstraf.

Wij als organisatie hebben er weer enorm veel zin in. We hopen weer op een heerlijk traditioneel voorjaarszonnetje!

We hopen u in groten getale te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Namens bestuur & commissies Volvo 850 Club Nederland en organisatie Elandrun,

Rutger Spin