De Limburgtour 2020

De Limburgour, georganiseerd door Regio Zuid, vindt plaats op 22 maart 2020. De startplaats is Simpelveld en het eindpunt is gelegen in Margraten.De startlocatie is bij de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij, Stationstraat 22, 6369 VJ Simpelveld. U wordt vanaf 10.00 uur ontvangen bij de ingang van de het parkeerterrein rechts naast het station. Daar is voldoende gelegenheid om onze oldtimers op te stellen met het materieel van de Stoomtrein Maatschappij op de achtergrond. Dit gaat het eerste mooie fotomoment van de dag worden.
Van daaruit is het ongeveer 400 meter lopen naar de werkplaats van de Stoomtrein Maatschappij waar u ontvangen wordt met koffie, thee, fris en Limburgse vlaai.

Tussen 11.30-12.00 uur vertrekken we voor de toertocht; deze zal 100 km lang zijn. We zullen in totaal 6 keer de landsgrenzen overschrijden met België, (Belgisch Limburg). Zorg er dus voor dat u de wettelijk vereiste documenten bij zich heeft.

U wordt tussen 16.30-17.00 uur op de eindlocatie verwacht; Dit is WOK-paradijs de Kroon, Rijksweg 64 te Margraten. De geschatte eindtijd is 19.00 uur.
 
De kosten bedragen: €15,- per persoon en €4,00 kinderen van 4 tot 12 jaar.
Gezien de faciliteiten op de eindlocatie is het maximum aantal deelnemers gelimiteerd op 125 personen. Mocht het limiet bereikt zijn dan komt u automatisch op de wachtlijst te staan.
De aanmeld gegevens zijn nodig om de inschrijving correct te kunnen laten verlopen en voor de organisatie tijdens de rit.
Mocht u vragen hebben dan kunt u deze via e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag bij correspondentie het volgnummer en/of lidnummer vermelden.