Nationaal Oldtimer Festival 10 augustus

zandvoortNaar aanleiding van het grote succes van vorig jaar is ook dit jaar weer de Volvo Klassieker Vereniging aanwezig op het Nationaal Oldtimer Festival (NOF). Het NOF wordt net als ieder jaar gehouden op Circuit Zandvoort. Het is een evenement voor de hele familie en bij deze bent u van harte uitgenodigd om op zondag 10 augustus te komen. Net als vorig jaar beschikken we over een grote Volvo-only parkeerplaats waar plek is voor 60 auto’s. 

Het hoogtepunt van de dag is de unieke Volvo Concours d’Elegance. Dit betekent dat we 20 minuten met alleen maar Volvo’s het circuit op mogen! De Concours is niet om te racen, maar het is een showparade. Elke klassieke Volvo is welkom om mee te rijden. De kosten voor de Concours zijn 20 euro per auto. Net als vorig jaar hopen we met minstens 50 Volvo’s het circuit op te gaan. Een mooi stukje publiciteit voor de Vereniging én bovenal erg leuk om eens op een echt circuit te rijden!

Een filmpje van de Volvo Concours d'Elegance van vorig jaar kunt u hier bekijken: http://www.youtube.com/watch?v=xW-TjpW6SRU en een algemene impressie van het Festival van vorig jaar is HIER te bekijken.

Mocht u even willen scheuren op het circuit, dan is dit ook mogelijk. De organisatie van het NOF bied u de mogelijkheid om mee te doen met Vrij Rijden. De kosten zijn hiervoor 45,- (een goedgekeurde helm is hierbij verplicht). 

Kosten: Concours d’Elegance (per auto) 20,-         Entreeticket Auto + bestuurder Gratis!

Let op: De Vereniging krijgt van de organisatie alleen tickets voor de auto + bestuurder.

Extra passagiers dienen zelf een entreeticket op de website van het NOF te kopen

http://www.nationaaloldtimerfestival.nl/site/tickets.html 

Entreeticket (Volwassene) 16.50,- ;  Entreeticket (Kind, 6 tot 14 jaar) 5,-

Aanmelden kunt u doen via dit aanmeldformulier

De organisatie voor de VKV wordt dit jaar door het Jongerenregister gedaan, dus als u nog vragen heeft, richt u deze aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.