19e Zeelandrit 21 september

zeeland ritDe 19e editie van de Zeelandrit wordt dit jaar gereden op de grens van Zeeland, West-Brabant en België. Uitgezet door leden van de regio Zuid-West. Het wordt een gezellige en ontspannen rit voor het hele gezin met genoeg tijd om te stoppen bij interessante plekken en bezienswaardigheden. Ook deze rit geldt als JUBILEUMRIT en is dus voor alle leden van de VKV.  

De rit is dit jaar wat anders van opzet dan u van vorige edities van ons gewend bent, maar is zeker de moeite waard. 

De start is deze keer bij Recreatie Boerderij DE WALKANT, Langeweg 2, 4634 PS Woensdrecht. Snelweg A58 afrit 30. 

U bent vanaf 09.30 uur van harte welkom. De koffie met koek staat voor u klaar. De start van de rit is vanaf 10.45 uur. 

U rijdt dan via Zeeland binnendoor naar het Antwerps havengebied voor een bezoek aan de Zandvliet en Berendrecht zeesluizen. Via een gedeelte van de Brabantse Wal rijden we naar het Stoommuseum de Bakkersmolen te Wildert België. Een lunchstop is mogelijk maar ook onderweg zijn er genoeg andere lunchmogelijkheden. Dan gaan we terug door het boerenland naar de Brabantse Wal met zijn mooie natuur, smalle wegen en zandverstuivingen. Het eindpunt is dit jaar midden in het bos, waar om 17.00 uur een heerlijk warm buffet klaar staat bij Party-hoeve KLOOF. 

Vanaf hier is het maar 3 km naar de snelweg A58 voor de rit naar huis. 

Het inschrijfgeld is 12,50 euro per persoon en betaalt u op de dag zelf bij aankomst. Kinderen onder 12 jaar zijn gratis. U krijgt hiervoor koffie met koek, een routeboek, een routeschild, een mooie foto (thuisgestuurd) en een uitgebreid warm buffet. En naar we hopen mooi weer!. 

Doet u ook mee aan onze Zee-Be-Bra rit? Geef u dan op voor 15 september 2015 maar denk erom: vol is vol en de laatste jaren bleek de rit erg populair!. Maximum 70/75 auto’s 

Aanmelden kunt u doen via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Tel.: 0113 502786 – 06 53762241 onder vermelding van:  

Volledige naam, Lidnr., Adres, Postcode en plaats, Telefoonnr, E-mail, Aantal volwassenen, Aantal kinderen + leeftijd, Type+ kleur en kenteken auto. 

Organisatie Team: Rinus en Anet van Oosten.