Zomertour 5 en 6 juli + ACTIE!!

Er kunnen nog wat leden inschrijven voor de gezellige zomertour die aanstaand weekend weer plaats zal vinden! 

zomertour

De Zomertour is een leuke uitdagende puzzelrit met aansluitend een gezellige BBQ mét prijsuitreiking. Net als vorig jaar is er ook de mogelijkheid om te overnachten. De Zomertour is dus als jubileumrit weer voor alle leden van de Volvo Klassieker Vereniging.

 

 

Dit jaar is de start en finish bij Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo. Dit plaatsje ligt ongeveer een half uur ten oosten van Apeldoorn. Zie voor programma en inschrijving: KLIK! 

UNIEKE ACTIE !!!!!

Het VKV Jongerenregister heeft een leuke unieke actie op touw kunnen zetten dankzij de sponsoring van Tom’s Classics en GIO Adviesgroep!

De eerste 30 equipes die zich aanmelden, kunnen GRATIS deelnemen aan de puzzelrit en BBQ! 

De spelregels zijn als volgt:

  • U schrijft zich in door het inschrijfformulier in te vullen. Deze kunt u hier vinden: KLIK HIER

  • U betaalt vooraf de deelnamekosten aan de rit + deelname BBQ.

  •  Indien voldaan en het geld ontvangen is op rekeningnummer NL64 RABO 0151.4690.59 (Ten name van: Jongerenregister Volvo Klassieker Vereniging), heeft u zich definitief ingeschreven. Behoort u tot de eerste dertig inschrijvingen? Dan krijgt u bij de start van het evenement het betaalde inschrijfgeld retour!! Wij doen dit om afzeggingen op het laatste moment te voorkomen. 

    Wij hopen zoveel mogelijk leden (dus niet alleen jongeren) te verwelkomen op dit zorgvuldig georganiseerde evenement. Er zijn leuke prijzen te winnen!!