International Volvo Meeting – IVM 2014

IVM20141

Sinds 2009 organiseert elk jaar één van de Europese landen die lid is van de organisatie deze, in Volvo kringen inmiddels beroemde,  internationale Volvo-Meeting.

Na Zwitserland, Duitsland, Zweden en verleden jaar Luxemburg, vindt het dit jaar van 8 tot 10 augustus plaats in België, in de buurt van Luik en Spa, de Ardennen dus!. 

Een mooie kans om relatief dicht bij huis eens te laten zien hoe groot de Volvo-aanhang in Nederland en België wel is! Zoals wellicht bekend is het een meeting voor alle typen Volvo en de deelnemers komen vaak van heel ver: erg leuk dus om internationale contacten op te doen!  Onwe belgiosche vrienden hebben er een mooi vol programma voor gemaakt en u heeft de keuze uit verschillende opties.

Zie voor  informatie: http://www.ivm2014.be/

en het inschrijfformulier, prijzen van de diverse programma's etc.:  http://www.volvoclubdefrance.com/sitevcf/agenda/IVM2014/InscritptionIVM.pdf

Inschrijven voor 10 juli !!!

In het frans helaas, uw redacteur kon nergens het formulier etc. vinden. Ik heb de belgische organisatie een mail gestuurd maar geen antwoord! De franse club heeft blijkbaar wel antwoord gekregen, dus dan maar van hun forum geplukt !