Zomertour 2014: 5 en 6 juli.

Na een zeer succesvolle eerste editie van vorig jaar organiseert het Jongerenregister ook dit jaar weer de Zomertour. Ook deze rit is een"Jubileumrit".

De Zomertour is een leuke uitdagende puzzelrit met aansluitend een gezellige BBQ mét prijsuitreiking. Net als vorig jaar is er ook de mogelijkheid om te overnachten. De Zomertour is dus als jubileumrit weer voor alle leden van de Volvo Klassieker Vereniging. Wij hopen dit jaar het huidige record van 3 equipes met 'oudere' leden te kunnen verbreken!.

Dit jaar is de start en finish bij Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo. Dit plaatsje ligt ongeveer een half uur ten oosten van Apeldoorn. Wij hebben voor een plek gekozen met overnachting omdat er leden zijn die van ver moeten komen om deze activiteit te kunnen bezoeken. Daarnaast is het nu geoorloofd om bij de BBQ een alcoholische versnapering te drinken. Deze dienen wel zelf meegebracht te worden. De BBQ is namelijk inclusief eten en frisdrank.  

zomertour

Halverwege de puzzelrit is een lunchlocatie geregeld waar er gezellig gezamenlijk geluncht kan worden. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. Nadat alle equipes gefinisht zijn volgt er een prijsuitreiking. De beste puzzelaar gaat met de wisselbeker naar huis. Aansluitend aan de BBQ wordt het kampvuur aangestoken en maken wij er een gezellige avond van.

Degenen die willen blijven slapen dienen zelf voorzieningen mee te nemen zoals een tent, slaapzak, luchtbed, etc. Het is zelfs mogelijk om al op vrijdag 4 juli te overnachten. Zo kan je lekker uitgerust beginnen aan de puzzelrit. 

De start en finish:  Buitencentrum Kerkemeijer Borculo, Ruurloseweg 51, 7271 RS Borculo 

Programma
10:30u Inloop / Tent opzetten (voor degenen die blijven slapen)
11.00u Start puzzelrit
17:00u BBQ
18:00u Prijsuitreiking
De tijden zijn variabel. Afhankelijk hoe snel alle equipes gefinisht zijn.

Aanmelden kan gemakkelijk via het digitale aanmeldformulier: Klik  HIER !!


Kosten:
Deelname Puzzelrit (per equipe) 7,50; Deelname BBQ (p.p.) 10,-; Deelname overnachting (p.p. per nacht) 7,50,-

De aanmelding wordt definitief na ontvangst van het bedrag op:
Rekeningnummer: NL64 RABO 0151.4690.59
Ten name van: Jongerenregister Volvo Klassieker Vereniging
Mededeling: Lidnummer+Naam 

Tot op de Zomertour! 


Het bestuur Jongerenregister
Alain Pondman, Boele Braaksma, Eric van Vliet, Steven Bleeker.