Nog een Volvo Jubileum op 22 juni

volvo experience 2014 2Nog een Jubileum naast ons eigen club-jubileum dit jaar: omdat www.volvoforum.nl 10 jaar bestaat viert men dat met een feestje: “Volvo Experience 2014” zondag 22 juni. Het volvoforum is voor alle Volvo-rijders en Volvo-geinteresseerden, dus alle Volvo's, van oud tot jong,  hebben hun plek op het forum.  Volvo Experience 2014 vindt plaats op de kwekerijen van Bomencentrum Nederland, Zandheuvelweg 7, 3744 MN Baarn

(Het is druk op Volvo-gebied dit jaar: op 27 juli ook nog de "Swedisch Connection" samen met de Saab-vrienden!! KLIK HIER )

Maar wat is er te beleven op 22 juni? 

Concours mooiste klassieke Volvo van Nederland: 11 modellen - 110 auto’s: wie heeft de mooiste klassieke Volvo van Nederland? Gedurende de hele dag zijn, op het unieke Park-Eerpark van Bomencentrum Nederland, de concours-auto’s te bezichtigen. Om 15.00 uur worden de mooiste auto van elk model en de mooiste klassieke Volvo van Nederland bekend gemaakt.

Expositie Volvo 2015-modellen: Bekijk ook het hedendaagse modellengamma van Volvo, inclusief de nieuwste 2015-versies, beschikbaar gesteld door Volvo Cars Nederland.

Tentoonstelling bijzondere Volvo‘s: Een unieke tentoonstelling van bijzondere Volvo’s, die u zelden tegenkomt. Althans… niet allemaal

Volvo-Forum: Bijzondere activiteiten van het Volvo-Forum in het kader van het 10-jarig jubileum. Kom hier ook meer te weten over de Stichting Hoogvliegers.

Bezoek Swedish Collection (privéverzameling): Nooit voor publiek toegankelijk, maar vandaag staan de deuren van de 85 Volvo’s tellende Swedish Collection, de privéverzameling van Hans Blokzijl, wagenwijd voor u open.

Culinair in Groene Paviljoen: Even bijkomen? Dat kan in de bijzondere ambiance van Groene Paviljoen, dat als culinair middelpunt van Volvo Experience 2014 fungeert. Geniet hier de hele dag van versnaperingen, drankjes of een complete lunch.

Wandeling kwekerijen Bomencentrum: Volvo Experience 2014 vindt plaats op de 25 hectare tellende kwekerijen van Bomencentrum Nederland. Heerlijk om te wandelen en al het gebodene rustig op u in te laten werken.

Ingang en parkeren: Direct als u de entree van Bomencentrum Nederland bent gepasseerd kunt u uw auto parkeren en begint uw bezoek aan Volvo Experience 2014. Parkeren is gratis voor bezoekers met een Volvo, en kan op de “Volvo parking”. Zo ontstaat als het ware nog een extra deeltentoonstelling van het erfgoed van Volvo. Parkeerkosten overige merken €5,00. 

Kijk voor alle informatie, entreeprijzen en reserveren: http://www.bomencentrumnederland.nl/kwekerij/volvo-experience-2014/0/32/1406/