Tablis Trophy 27 september

tablis trophy

Nog ver weg, maar misschien de moeite waard om in de agenda vast te leggen of alvast in te schrijven: op 27 september organiseert Lions Club Alblasserwaard Tablis de vijfde editie van de TABLIS TROPHY. 

Een eendaags evenement in vorm van een puzzelrit. Zowel Classic Cars als ook hedendaagse auto’s komen aan de start. Via enkele ochtend- en middagtrajecten krijgt u een mooie kijk op een prachtig landschap zoals u dat wellicht nog niet ervaren heeft. De locatie houden wij nog even onder de pet. 

Tijdens de trajecten krijgt u kaartleesopdrachten en routeaanwijzingen. Puzzelen en vooral FUN staan voorop. Uiteraard is er een puntentelling waardoor er aan het einde van de dag diverse winnaars zullen zijn. Er zijn twee categorieën, Classic Cars en Modern Cars. Voor de Classic Cars geldt 25 jaar en ouder. 

Het doel: Natuurlijk staat de fundraising voorop. Wij willen een substantieel deel van de opbrengst schenken aan Nederlandse Cystic Fibrocis Stichting die de belangen behartigt van mensen met CF. Een stichting die zich inzet voor onderzoek en bestijding van zgn taaislijmziekte.

Het inschrijfgeld bedraagt € 150,-- per equipe (1 auto en twee personen). In dit bedrag is inbegrepen koffie tijdens de start, een lichte lunch en een dinerbuffet. Voor zakelijke deelnemers is er de mogelijkheid te adverteren in de routeboeken. Vraag naar de tarieven hiervoor bij de organisatie.

Uw auto en inzittenden dienen voldoende verzekerd te zijn. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade of anderszins tijdens deelname aan de rit. In principe wordt de rit dus geheim gehouden tot de dag van de trophy.

 

 

We vertrekken om 09.00 uur van een bepaalde plek, in dit geval buiten het gebied van de Alblasserwaard (dus daar is de tocht in ieder geval niet). Op de dag van de trophy zijn er ritten te rijden, incl. opgaven van verschillende aard. We lunchen ergens gezamenlijk en gaan vervolgens er weer op uit. Tegen de avond wordt er ergens een buffet gebruikt en vindt de prijsuitreiking plaats. Over het algemeen rijdt men daar dan tegen tienen weg. 

Een goed gevulde dag voor een klein prijsje, waarvan ook het goede doel meegeniet. 

Voor het inschrijfformulier: http://www.tablistrophy.nl/