Jubileumrit Noord-West: Dijken en Polders 15 juni

Regio Noord-West organiseert op zondag 15 juni een rit die toegankelijk is voor alle VKV-leden.

Thema is “Dijken en Polders”. De rit maakt deel uit van de reeks Jubileumritten van de Volvo Klassieker Vereniging. Dit houdt in dat ieder VKV-lid die aan de rit deelneemt automatisch meedoet aan de verloting van prachtige prijzen tijdens het jubileumfeest van de VKV in oktober.dijken en polders1

De rit van Noord-West heeft als start- en als eindpunt het Van der Valk Hotel Akersloot, gelegen aan de A9. Adres is Hotel Akersloot, Geesterweg 1A te 1921 NV Akersloot. Telefoon (0)251 36 18 88. In het hotel staat ons vanaf 10 uur een eigen ontvangstruimte ter beschikking. Koffie en iets lekkers staan dan voor de deelnemers klaar. Tussen 11 en 12 uur kan iedereen rustig na elkaar aan de rit beginnen. Reken voor de rit op een uurtje of drie à vier. Een ieder krijgt een beschrijving mee met een vragenlijst. Daarnaast is er voor kinderen (of kleinkinderen!) een fotoquiz. Na afloop zijn er prijzen voor de winnaars. 

Deelname is GRATIS!

We verzoeken iedereen die wil meedoen, zich tijdig te melden. Dat kan door een mailtje te sturen naar Jos Tromp via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bellen mag ook: 0226-422718. Graag vermelding van naam, lidnummer, type en kenteken van de auto en het aantal personen. Svp ook even opgeven hoeveel kinderen er bij zijn.