Meer Jongeren Register: "WINTERTOUR" 7 december

Na een zeer succesvolle 1e editie van de VKV Jongerenregister Zomertour kon een volgende tourtocht niet lang op zich laten wachten. Op zaterdag 7 december heeft het bestuur een nieuwe tourtocht georganiseerd, de Wintertour.

Ieder lid van de Volvo Klassieker Vereniging , dus jongere of 35plusser,  is welkom voor dit evenement!!.

wintertour

Deze editie zijn we te gast bij Alain Pondman te Zwolle. We starten de dag om 10.30 uur met het verzamelen bij Alain. Om 11 uur start de tourtocht. Starten doen we om de 2 minuten, zodat je niet achter elkaar aan rijdt. De tourtocht is een uitdagende tocht mét vragen. Om er toch voor te zorgen dat je elkaar wel spreekt zijn er verschillende stops onderweg. Tijden en locaties van de stops zijn te vinden in het routeboek. Aan het einde van de dag is er een prijsuitreiking aansluitend met een BBQ.

Het bestuur snapt dat er tijdens de BBQ ook de nodige alcoholische drankjes genuttigd worden. Het is niet verstandig om met alcohol op weer achter het stuur te kruipen. Dit heeft het bestuur opgelost door middel van een overnachting in een grote legertent bij Alain. Kamperen in de winter? Jazeker! Het bestuur heeft een grote legertent gehuurd die we warm kunnen stoken. Ben je ook van plan om te overnachten? Vergeet dan niet om een slaapzak en warme kleding mee te nemen. Daarnaast helpt een shotje Jägermeister ook goed tegen de kou.

Programma:

10:30u Inloop

11.00u Start tourtocht

18.00u Prijsuitreiking

18.15u BBQ

De tijden zijn variabel. Afhankelijk hoe snel alle equipes gefinisht zijn.

Adres: (Start & Finish)Blokweg 1; 8028 RE; Zwolle.

Omdat december al voor velen een dure maand is, vraagt het bestuur een eigen bijdrage van 5 euro per persoon. Het bedrag dient op de dag zelf contant te worden voldaan.

Ditmaal verzorgt het Jongerenregister de gehele BBQ. Het is dus niet nodig om zelf vlees mee te nemen. Volg je een speciaal dieet? Mag je sommige dingen niet eten? Laat het ons weten. Het bestuur verzoekt je wel om je eigen drinken mee te nemen. Scheelt ons weer met alle kratjes sjouwen.

Voor de mensen die lang moeten reizen naar Zwolle is er de mogelijkheid om al op vrijdag 6 december bij Alain te overnachten. Zo ga je zaterdag uitgerust de weg op en maak je meer kans op de prijzen! Natuurlijk mogen de mensen die ook niet zo lang hoeven te reizen al op vrijdag overnachten.

Aanmelden doe je door het aanmeldingsformulier in te vullen. Deze vind je hier: aanmeldingsformulier 

Heb je nog vragen? --> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.