Activiteiten van Regio Zuid!

1. Nieuwe ledendag Regio Zuid op zaterdag middag 26 oktober 2013

Deze dag is speciaal voor de nieuwe leden binnen de regio. Bedoeling van deze dag is dat de nieuwe leden en het bestuur van Regio Zuid elkaar beter leren kennen. De nieuwe leden zullen voor deze dag persoonlijk worden benaderd. Locatie is Weert.

2. Bezoek  aan The Autosport Company  op 16 november

Nu eens geen dag met klassiekers of sleutelen, maar een bezoek aan een autosportbedrijf. Op 16 november 2013 hebben wij een bezoek gepland aan The Autosport Company  in Waalwijk. (www.autosportcompany.nl) Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de autosport. Wij bieden u samen met hen een rondleiding aan, in misschien wel het meest complete autosportbedrijf van Nederland. Zij bouwen wedstrijdauto’s en reviseren ze ook. Kortom een geweldige dag voor diegenen die ook wel eens iets anders willen zien dan alleen hun bijzondere oldtimer. Wij hebben een dagvullend programma met hen afgesproken dat begint om 10.45 uur en zal eindigen rond 15.30 uur.

Deze bijzondere activiteit kost u €15.--. U krijgt daarvoor:

- onbeperkt koffie-thee-fris-cake/koek

- lunch met luxe broodjes-soep-warme aanvulling-koffie-thee-fris

- napraten aan de bar met een hapje en een drankje.

Wij noemen dit een geweldig aanbod! Als er iemand is die zijn/haar auto op de testbank wil hebben dan kost deze dag €150.—(voor eigen rekening). Kortom als u eens wilt zien hoe het in de autosport toegaat en wat daarvoor komt kijken dan is dit een uitgelezen kans. Vervoer van en naar de locatie is op eigen gelegenheid.  Zet deze datum in uw agenda en meld u aan bij het secretariaat van Regio Zuid, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bijdrage van tevoren overmaken op rekeningnummer 141559942 ( IBAN: NL47 RABO 0141559942) t.n.v. VKV Hardinkxveld-Giessendam ,Regio Zuid o.v.v. Waalwijk. Namens het bestuur, Gerrit de Boer