Ook op de VKB: Het VKB Spreekuur!

Maakt uw Volvo een vreemd geluid, is de fut er wat uit of overweegt u een specifieke aanpassing die u met een deskundige wilt bespreken? Schrijf dan in voor het VKB-spreekuur dat wordt gehouden in de Spijkerhal, waar technische aspecten van onze Volvo's aan de orde komen. Naast de deskundige "doktoren" voor het spreekuur is ook de Technische Commissie van  de Volvo Klassieker Vereniging aanwezig en geeft o.a. voorlichting over de uitvoering van taxaties.

vkb spreekuur

U kunt zich bij  aanmelden voor een consult van een half uur tussen 10.30 en 16.00 uur om problemen met uw geliefde Volvo voor te leggen aan de gerenommeerde specialisten.

Naast advisering worden uitsluitend kleinere afstellingen (bijv. van ontsteking of carburateur) uitgevoerd. De eigen bijdrage is € 10,-, ter plaatse te voldoen. 

Aanmelding voor 24 september via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij de dag (28 of 29 september),  uw telefoonnummer, het type Volvo en uw probleem/vraag.

Toekenning vindt plaats in volgorde van aanmelding. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving met de procedure. Of een afwijzing indien het spreekuur is volgeboekt.

Wellicht overbodig om te vermelden,  maar voorwaarde voor deelname is wel dat uw Volvo op het spreekuur aanwezig is.