De Zeelandrit - zondag 22 september

De 18e editie van de Zeelandrit wordt dit keer gereden in één van de mooiste stukjes Zeeland, “De Zak van Zuid-Beveland”

Een gezellige en ontspannen rit voor het gehele gezin met genoeg tijd om te kunnen stoppen bij mooie of interessante plekjes. Bochtige wegen, bolle en onverharde weggetjes, (zee)dijken en dijkjes, oude zeetongen, poelen, typische Zeeuwse boerderijen en boomgaarden en idyllische dorpjes, zult u allemaal passeren.

zeelandrit1

De start is deze keer op de Camping Den Inkel, Polderweg 12 in Kruiningen (afslag 32/33 A58). Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar met een Zeeuwse lekkernij. De start zal rond 10.45 uur zijn.

De 1e eerste tussenstop is meer dan 100% de moeite waard. Hoedekenskerke, eindpunt van de SGB-Stoomtrein en vroegere opstapplaats voor de boot naar Terneuzen. Plaats waar techniek en natuur elkaar ontmoeten. Daar krijgt u een kop koffie of thee en kunt genieten van de Westerschelde en de oude trein(en) die er staan. Ook is daar een mogelijkheid een uitsmijter of iets dergelijks te eten.

Vervolgens leiden wij u door de oude Bevelanden en eindigen ten slotte in restaurant de Caisson, Smokkelhoekweg 10-12 te Kapelle, waar op u om 17.00 uur een warme Zeeuwse maaltijd (keuze uit vlees en vis) te wachten staat, zodat u een uur later met een voldane buik rustig huiswaarts of naar u logeerplaats kunt rijden.

Het inschrijfgeld: p.p € 10,00, kinderen onder de 12 jaar gratis)

 ( Dat is dan inbegrepen kopje koffie/thee bij ontvangst met een traditioneel Zeeuwse lekkernij, een kopje koffie/thee op de 1e officiële stopplaats en een eenvoudige doch voedzame Zeeuwse warme buffetmaaltijd op het eindpunt en niet te vergeten een foto van u met uw auto gemaakt op een mooie plek!).

Het startgeld betaalt u op de dag zelf bij de start.

Houdt u de website in de gaten. De informatie daarop zullen wij actueel houden.

Tot slot: zeker voor degenen die van ver komen is er natuurlijk een mogelijkheid om er Zeeuws weekeinde van te maken, er zijn chalets vrij op camping DEN INKEL ( zie www.deninkel.nl) en uiteraard zijn er in de buurt “bed en breakfasts  (zie www.bedandbreakfastzeeland.nl) en kleinere en grotere hotels.

Als u echt iets niet duidelijk is kunt u ons ook bellen, maar dan wel graag na 19.00 uur:

 0113 – 502786

Aanmelden kunt u doen via de e-mail:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

75 equipes is het maximum.(vol is vol!)

  • Volledige naam:
  • Lidnr:
  • Adres:
  • Postcode en plaats:
  • Telefoonnummer:
  • E-mail:
  • Aantal volwassenen:
  • Aantal Kinderen:
  • Type, kleur en kenteken van de auto:

Het organisatieteam van Regio Zuid-West:

Rinus en Anet van Oosten